ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Bo David Amaro po koncu šova še ostal v Sloveniji?

E.J.
1. 10. 2019, 20.20
Deli članek:

Odlično miganje z boki in popolna vživitev v lik iz filma Maska sta Davidu Amaru prinesla zmago v šovu. Se bo po šovu vrnil v Manchester?

POP TV
Na koncu je s svojo upodobitvijo lika iz filma Maska očaral žirijo in gledalce.

Pop TV
Pevec že več let žanje uspehe v tujini; živi v Veliki Britaniji, v Manchestru.

Uspešna preobrazba v Jima Carreyja iz filma Maska je Davidu Amaru prinesla zmago v prvem dvoboju te sezone, saj je zmagal po ocenah žirije in sotekmovalcev. »Zmage nikakor nisem pričakoval. Moram sicer priznati, da sem bil v prvi oddaji zelo živčen, a sem se v drugi popolnoma sprostil in se na odru resnično zabaval. Kot Maska sem bil brez meja in sem se lahko vživel v lik,« pripoveduje David, ki ga je življenjska pot zanesla v Veliko Britanijo, kjer je s svojim zborom stopil na oder tudi skupaj s slavnimi Take That.

»V Sloveniji ostajam vse do decembra, dokler traja oddaja Znan obraz ima svoj glas,« nam je povedal. Pa se bo vrnil v Manchester, kjer sicer živi? »Načrtujem, da se po šovu vrnem v Manchester. A sem takšen, da se rad sproti prilagajam, in morda bom odhod nazaj zamaknil za kakšen mesec ali pa mogoče ostal ...« pravi pevec, ki uživa, ko je spet doma.

Posnetke pošilja prijateljem

David je v Veliki Britaniji aktiven v gospelu, kjer ima veliko prijateljev iz glasbenega sveta, ki budno spremljajo slovenski šov. »V tujini spremljajo, kaj počnemo v Sloveniji. Ljudje iz sveta gospela, ki so spremljali moj razvoj in me spodbujali pri uspehu v glasbenem svetu, so zelo ponosni name in na moje nastope,« nam je povedal.

POP TV
David Amaro je potrpežljivo čakal v maski ...

 Z Davidom smo govorili jutro po zmagi v nedeljski oddaji in je ravno pripravljal posnetek, da ga pošlje prijateljem v Veliko Britanijo. Sicer pa je David Amaro njegovo umetniško ime, ki ga je dobil na instagramu. Imenuje se David Dekić in za spremembo imena se je odločil zato, ker so imeli velike težave pri izgovorjavi njegovega pravega priimka.