Ljubezen po domače

Bo zaljubljena Anica res zapustila šov?

E.J.
24. 5. 2019, 19.30
Deli članek:

Današnja oddaja Ljubezen po domače bo stresna tako za fante kot za dekleta, saj bodo Milan, Gašper in Miha morali izbrati dekle, ki bo ostalo.

Pop TV
Današnja oddaja Ljubezen po domače bo polna solz in čustvenih odzivov, smo izvedeli od tekmovalcev.

Ljubezenski šov se počasi približuje koncu, čeprav je pred nami še nekaj oddaj in končni razplet, ki za zdaj še ostaja skrivnost. Današnja oddaja pa bo vsekakor prelomna, saj bodo trije fantje morali izbrati dekleta, ki jih bodo poslali domov. Izbira bo vsekakor težka, izredno stresna, tekle bodo solze, so nam namignili fantje. Milan Tržan, 58-letnik iz Sevnice, bo izbiral med dvema »snubkama«, Ireno in Rasemo. In kakšna je njegova sanjska ženska? »Ni pretežka – idealno bi bilo okrog 70 kilogramov. Urejena. Kot Natalija Verboten!«

Pop TV
Simpatična Anica se je v šov prijavila, da bi našla ljubezen svojega življenja. Zdaj se je zaljubila ...

Mislim, da sem prava zate!

Gašper Hafner, eden izmed dveh bratov, ki sta letos poskrbela za zabaven in razgiban šov, je med mlajšimi moškimi v šovu, ima komaj 29 let. Pri dekletih ceni sproščenost in iskren nasmeh, izbiral pa bo med Ano in Patricijo. Zagotovo bo največ solz teklo, ko bo Miha Božič izbiral med Ksenijo, Anico in Barbaro. Tridesetletni gasilec iz Krškega je namreč v pretekli oddaji popolnoma očaral Anico Prebejšek iz Loke pri Zidanem Mostu, s katero je odšel na zmenek. Na njem mu je popolnoma odprla svoje srce in ne skriva, da bi rada bila v objemu rjavookega Mihe. Zagotovila mu je, da bi zanj naredila popolnoma vse. Zaupala mu je tudi, kakšno je bilo njeno dosedanje ljubezensko življenje: da še ni imela resne zveze, da je ni nihče peljal na romantične kraje. »Mislim, da sem prava zate, nudila bi ti vse, kar je mogoče,« mu je v šovu zagotovila Anica, ki upa, da ne bo odšla domov. »Miha mi je zelo všeč,« je iskreno dejala Anica. »Do zdaj nisem imela sreče v ljubezni, moški so me izkoriščali. Zdaj mislim, da je pravi čas, da dobim pravega moškega,« je še povedala Anica, ki ne skriva, da je zaljubljena do ušes.

Pop TV
Gašper Hafner bo danes zvečer izbiral med Anjo in Patricijo.

Pop TV
Milan je že lani v šovu Ljubezen po domače iskal ljubezen, a kot snubec. Letos jo išče kot kandidat, zvečer bo izbiral med Ireno in Rasemo.