Skrivnostno

Ugrabljena Mirela? Videl je ni nihče, govorili so s policijo

R.T.
27. 1. 2018, 20.28
Posodobljeno: 27. 1. 2018, 20.31
Deli članek:

Trdijo, da jo je ugrabil njen nekdanji partner.

Zajem zaslonske slike
Njune zveze je konec.

Mirele Lapanović, udeleženke kontroverznega srbskega resničnostnega šova Pari, ki naj bi jo po poročanju produkcijske hiše ugrabili, njeni televizijski kolegi še niso videli. Menda je ni videl nihče. Na Happy TV pa pravijo, da jim je policija povedala, da je z Mirelo vse v redu. 

"Za nas je pomembno, da je Mirela dobro, tožilstvo pa se bo naprej ukvarjalao s primerom in, verjamemo, sprejelo pravilne odločitve," je med oddajanjem v živo dejala Bojana Ristivojević potem, ko je izvedela, da so Mirelo privedli skupaj Nešom Vukovićem, njenim nekdanjim partnerjem, ki naj bi jo ugrabil.  

V produkcijski hiši šova Pari kljub temu ne verjamejo zagotovilom, da je z Mirelo vse v najlepšem redu in da ni poškodovana, saj je ni nihče videl. 

"Rekla je, da je v avto vstopila prostovoljno," pravijo na Happy TV in dodajajo, da so informacijo dobili od virov na policiji. Ob tem dodajajo, da Mirela ne bi bila prva žrtev, ki bi zaradi strahu lagala. Za razjasnitev dogajanja bodo pomembne izpovedi prič dogodka, Vesna Rivas je menda dejala, da je Nešo do Mirele stopil s stisnjenimi pestmi. Na Happy TV vztrajajo, da naj bi Neša Vuković udeleženko šova na silo izvlekel iz avta in jo potisnil v svojega.

Na Happy TV se sklicujejo na vir, ki sodeluje pri preiskavi in trdi, da naj bi Vuković več dni pred ugrabitvijo delal obhode okoli prostorov televizije, klical po telefonu zaposlene in jim menda tudi grozil. Zoper njega naj bi zaposleni na televiziji vložili več prijav na policijo.