The Biggest Loser

Je Henrik resnično nadlegoval Indiro?

V. M.
20. 12. 2017, 15.59
Posodobljeno: 20. 12. 2017, 15.59
Deli članek:

Henrik je zopet na osvajalskem pohodu, prepričan, da je njegov odnos z Indiro zaplul v plodnejše vode. A temu ni tako. Kot kaže ne vidi, kako močno si Indira prizadeva, da bi dokončno razumel, naj jo pusti pri miru.

PLANET TV
Hnerik meni, da ima z Indiro normalne odnose.

Henrik se je v šov vrnil kot povsem druga oseba. Zdi se, da je prisluhnil modrim nasvetom in se poskušal vživeti v družbo, lik samotarja pa pustil nekje daleč za seboj. Tudi njegove besede ne zvenijo več tako samovšečno, njegov pogled je veliko bolj prizemljen, zna pa tudi prisluhniti in sprejemati drugačna mnenja. Vidimo lahko, da se veliko več druži s sotekmovalci, zelo marljiv pa je tudi na treningih.

A po besedah Indire le ni vse tako, kot vidimo na malih zaslonih. Medtem ko Henrik veselo pove, da se je njegov odnos s svetlolaso Indiro izboljšal, sama še zdaleč ni takšnega mnenja.

PLANET TV
Indira je povsem jasna, Henrikove bližine si ne želi.

Kot pove, je Henrik prestopil čisto vse meje, zato je napočil čas, da z njim obračuna na ostrejši način.

''Od sobote naprej je to prešlo vse meje. Meni gre na živce, jaz sem to njemu povedala. On se me je začel dotikati po riti, nenehno je v moji sobi, sploh se ga ne morem rešiti. Tako da sem spet postavila mejo. Glej, če nočeš zlepa, bova pa zgrda to rešila,'' je odločna Indira, ki pa do sotekmovalca kot kaže še ni bila dovolj ostra.

''Imava normalne odnose. Nimava nobenih sporov več,'' namreč pravi Henrik, ki je še vedno precej naklonjen svetlolasi tekmovalki. Kot pove, ima sedaj že takšno postavo, za katero se obrača. ''Temu se reče, da sva že v zeleni coni,'' se smeji Henrik, ki ni zaznal, da je Indira zeleno cono odločno obarvala v rdečo.

PLANET TV
Veselo pove, da sta v zeleni coni.