The Biggest Loser

Indira šokirana, pravniku Henriku pa se zdi to "malo smešno"

V. M.
6. 12. 2017, 19.00
Deli članek:

Indira neprijetnega dogodka s Henrikom, ki jo je pošteno zmotil, tedaj ni obešala na veliki zvon. Pa je o njem spregovoril kar Henrik sam, saj se mu odziv deklet zdi precej smešen.

Planet TV
Henrik ob odhodu ni gojil nobenih zamer. Meni, da je Indira zelo v redu dekle..

Da je Indira v šovu The Biggest Loser Slovenija težko prenašala prisotnost Henrika, ni nobena skrivnost. Kot tudi ne to, da je bila izjemno vesela, ko je zapustil slavno hišo. A če bo Henrik še naprej tako pridno treniral pod taktirko trenerja Andreja Milutinoviča, pa se lahko prav kmalu zgodi, da bo ponovno zakorakal skozi vrata, s čimer bo zagotovo najbolj vznejevoljil svetlolaso Indiro.

Slednjo ob misli na svetlolasca spreleti srh, že vse od začetka namreč ni prenašala njegovih pogledov, zlasti pa jo je zmotil dogodek, ki se je odvil v dvigalu, brez prisotnosti radovedne kamere. Tedaj ji je Henrik v dvigalu v šali pogladil čop, kar pa je Indira vzela sila resno.

"Takrat mi ni rekla nič, kasneje pa je do mene prišla Sabina in mi rekla, naj neham Indiro spolno nadlegovati. A jaz sem pravnik in dobro vem, kaj je spolno nadlegovanje, to se mi je takrat zdelo malo smešno," je ustvarjalcem šova povedal Henrik.

##IMAGE-674162##