Preberite, kaj je napisala

Zakaj je Mirela končala v bolnišnici? Kriv naj bi bil Andrej ...

R.T.
11. 7. 2017, 08.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Podira se ji svet.

Facebook
Samo zato, ker je našla ljubezen svojega življenja, je prepričana Mirela Lapanović.

Včeraj smo poročali, da je Mirela Lapanović končala v bolnišnici v Novem mestu. Objavo je pozneje sicer umaknila, je pa mogoče več o tem izvedeti na spletni strani, ki si jo delita z Milutinom Radosavljevićem – Milijem, njenim novim zaročencem.

Živčni zlom

Mirela bi se namreč morala zglasiti v Beogradu kot gostja oddaje Upoznajte Parove. No, ni se. Zakaj, je pojasnil Mili. Živčni zlom, je dejal, ker je izgubila skrbništvo nad svojim mlajšim sinom. To naj bi šlo »bivšemu možu«, ki jo z njim menda izsiljuje – da ji ga bo vrnil, je poročal Mili, če da zaročenca na čevelj.

Facebook
Andreja obtožuje, da je deloval za njenim hrbtom.

Oglasila se je tudi Mirela, ki je dejala, da sina ne bo videla šest mesecev. »Podira se mi svet in to samo zato, ker sem našla ljubezen svojega življenja,« je dejala. Andrej Laharnar naj bi, tako Mirela, v času, ko se je ona v srbskem resničnostnem šovu Parovi borila za zmago, dobil odvetnika in ji »zahrbtno« odvzel sina. Pri tem naj bi si pomagal z navedbami, da je bila odsotna več kot tri mesece, da si je našla drugega moškega, da se vede nemoralno in da je alkoholičarka. Andrej naj bi tako imel popolno skrbništvo nad sinom, Mirela ga bo lahko v prisotnosti očeta videvala le vsakih šest mesecev.

Vseeno se bo za sina še borila, je še zapisala.