Ljubezen po domače

Dobil je usodno pismo, a ga je Tjaša zapustila

ns
8. 3. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prva oddaja resničnostnega šova je dvignila veliko prahu, saj so bili trije tekmovalci izločeni. Sedemindvajsetletnemu Simonu se je celo nasmehnila sreča v ljubezni!

Pop TV
Sedemindvajsetletnemu Simonu pri dekletih zunanjost ni na prvem mestu, privlačijo ga živahna, sproščena in odkrita dekleta, zato upa, da jo bo nekoč našel.

Pop TV
Triindvajsetletna Ljubljančanka Tjaša je osvojila Simona, a ga tudi že izgubila.

Za Simona Petra se je zgodba v najbolj romantični oddaji te pomladi začela z razočaranjem. Mladenič je dobil le eno pismo, zato se je moral od iskanja ljubezni posloviti. A le za trenutek. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je zanj namreč pripravila presenečenje, ki mu je spremenilo življenje. Sprva je bil razočaran, saj je zanj prišlo le eno pismo. Poslala mu ga je 23-letna Ljubljančanka Tjaša, preprosto dekle, ki točno ve, kaj si v življenju želi. Ko je zavezanih oči čakal na razplet, ga je odrešila prav tista deklica, katere besede je malo prej tako goreče prebiral. Že ob njunem prvem stiku je bilo videti, da sta se popolnoma ujela, obojestranska naklonjenost je nato ob pogovoru le še rasla.

Pop TV
Ko je zavezanih oči čakal na razplet, ga je odrešila Tjaša.

Bila sta par

Po naših informacijah sta se Simon in Tjaša takrat ob prvem srečanju v resnici zaljubila, lepotička se je tudi preselila k 27-letnemu Simonu na turistično kmetijo pod Peco. Od vira blizu Tjaše smo po prvi oddaji izvedeli, da ljubezen ni trajala, saj sta se Simon in Tjaša pred dnevi razšla in končala zvezo, za katero so tudi ustvarjalci šova verjeli, da bo trajala večno.

Pop TV
Simon je dobil le eno pismo, in sicer od Tjaše, ki jo je tudi spoznal in se vanjo zaljubil.