Zmagovalka Big Brotherja

Najprej se je zgrudila, nato veselila: Mirela že v akciji

R.T.
10. 6. 2016, 07.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nekateri so jo oboževali, drugi sovražili, nikogar pa ni pustila ravnodušnega. To je no

Facebook
Srečna Mirela v domačem objemu.

Resničnostni šov Big Brother je dobil žensko zmagovalko, in sicer je v napetem superfinalu slavila Mirela Lapanović. Kot je bilo rečeno v včerajšnji in tudi preteklih oddajah –  Mirela je bila kraljica tega šova. Tiste, ki so spremljeli šov, je rpovsem razdelila: nekateri so jo zaradi neposrednosti oboževali, drugi zaradi njenih dejanj pred kamerami (ljubezen z 20 let mlajšim) in dejstvom, da je zaradi odhoda v šov doma pustila otroke in partnerja, obsojali.

Čeprav so mediji v času Mirelinih afer v šovu poročali, da se ji je njena družina odpovedala, zelo dolgo pa ob nominacijah tudi ni bilo nikogar od njenih bližnjih v studiju, pa so pred koncem šova Mirelo sprejeli. O tem priča tudi fotografija, ki jo je objavila ponoči na facebooku in ob kateri je zapisala: "Srečna! Doma v objemu sestrične in mame."

Ob najavi Big Brotherja, da je Mirela zmagovalka šova, se je najprej zgrudila ob kavču. Sledile so Klemnove čestitke, Klemen, ki je dejal, da je vesel za Mirelo in da si zasluži zmago, saj da je za šov res naredila veliko. Je pa Mirela včeraj dobila dve nagradi: ček za 50.000 evrov in obisk ljubega Marka Jovanovića. Marko je ne trenutke sicer deloval nekoliko zaskrbljeno, ju pa z Mirelo najverjetneje čaka pogovor. 

Mirela pa na počiva na lovorikah, dolžnosti zmagovalke namreč kličejo. Že zgodaj zjutraj sta se s sestrično že odpravili na pot, saj novo zmagovalko šova čaka veliko intervjujev.