Težke odločitve

Maša uničila ljubezen v hiši?

R.T.
18. 5. 2016, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jasmin je odlašal, po Mašinem javljanju pa vendarle končal z Almo.

Voyo
Alma je obupana.

Po Mašinem javljanju v hišo Big Brother so sledili pretresi: objokan je bil Erik in solze pa so tekle tudi Almi in Jasminu. Kar je Jasmin napovedoval že dlje časa, je zdaj po Mašinih besedah tudi storil: prekinil razmerje z Almo. 

Alma vsega skupaj ni najbolje sprejela, še vedno vztraja in si želi, da bi prišla do Jasminovega srca. čeprav ji Jasmin dopoveduje, da sta oba nesrečna, da sam ve, da se do nje grdo obnaša in da je zaradi tega slab človek. Vendar zaljubljena Alma ne sliši nič ... Jasmin je Almi dejal, naj razmisli v prihodnjih dneh, kaj si želi in naj se spomni, kako sta se imela v zadnjih mesecih.  "Dobro razmisli, kaj bova," ji je dejal. Ko je Alma po mučnem pogovoru skrušena odvihrala k Eriku, je Jasmin Alenu naznanil, da je romance konec.

Jokala v Erikovem objemu

Se pa je zjokala Eriku, ki ji je tudi svetoval, da pusti Jasmina. Alma mu je priznala, da se preveč hitro čustveno odpre in naveže in da se ji je tudi z Jasminom zgodilo to, kar je že večkrat doživeli: da je bila na koncu prizadeta ona.

Jasmin pa še naprej ostaja razdvojen, kar tudi pokaže Almi. Pravi, da mu je z njo lepo in da so nekateri njuni trenutki tako čudoviti, hitro pa je dodala, da mu je žal, da sta sploh kdaj začela z razmerjem.