Zabava

Mirela iskreno o plastiki v sebi

M.V.
12. 5. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mirela je spet taka, kot smo je bili vajeni, preden je njen Marko zapustil hišo. Sostanovalcem iskreno razlaga o svoji »plastičnosti« in se iz tega celo šali.

voyo
Popravila si je nos, povečala prsi in ustnice napolnila z botokosom.

Voyo
Mirela je res brez dlake na jeziku.

voyo
Po botoksu se je nekaj časa izogibala ljudem, saj naj bi bila videti grozna.

Ko je bila v hiši še Saša, sta se dekleti večkrat zapletli v pogovor o lepotnih popravkih, saj so obema blizu. Mirela je razložila svetlolasi Korošici, da si ni popravila le nosu in povečala prsi, ampak ima tudi ustnice polne botoksa. »V obeh ustnicah ga imam, ker če bi ga imela le v zgornji, bi bilo grdo. Po posegu pa sem bila tako grozna, vsa zatečena, nisem šla ven vsaj en teden, ker bi se me ustrašili. Kar nekaj časa sem se izogibala javnosti. Pol obraza so bile le moje ustnice,« je priznala. Hodila je k lepotnemu kirurgu, do katerega je bilo včasih zaradi zasedenosti težko priti. »Mene to prime tako, danes se spomnim, jutri bi že šla,« je razložila in dodala, da botoks v ustnicah tako ali tako ni več moderen, da ga ženske vse manj uporabljajo. Tudi glede umetno zagorele polti sta se strinjali, da si nista všeč, če sta povsem beli. »Jaz sem rada zagorela. Ne počutim se dobro, če nisem. To potem ni moje telo,« je razložila Mirela, Saša ji je pritrdila. 

Norčuje se iz same sebe

Mirela dokazuje, da se svoje »plastičnosti« prav nič ne sramuje, saj že od prvega dne odprto govori o tem, zdaj se je že tako sprostila, da se na ta račun celo pošali. 

»Čez tisoč let bom še vedno tukaj, ker se plastika ne razgradi,« je rekla Klemnu in dodala, da bo tudi on zagotovo še tukaj, njegov duh sploh, ker je tako močen. Tabujev zanjo torej ni, in dokler bo v hiši, bo to očitno dokazovala na vsakem koraku.