Big Brother

Kaj bosta prinesla nova stanovalca?

M.V.
26. 4. 2016, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Oddaja Big Brother je v izločilni oddaji spet poskrbela za presenečenje. Poleg tega, da je tekmovanje zapustil Mirelin ljubček Marko in je 40-letnica ob tem doživela lažji živčni zlom, sta se v hišo ponovno vselila nova stanovalca. Korošec Dragan in Štajerka Polona, ki ta teden bivata v skrivnem delu hiše.

Pro Plus
30-letna Polona veliko stavi na svojo ritko.

Pro Plus
Marko se je moral posloviti od tekmovanja in svoje najdražje Mirele.

Dragan in Polona sta v hišo, kot je to že navada, vstopila kot sorodni duši in se takoj povezala, saj se zavedata, da bosta ob selitvi v glavni del hiše »tujca«, ki verjetno ne bosta najbolj priljubljena. Petindvajsetletnik, ki bi sebe opisal kot družaben, neposreden in energičen, je sicer nezaposlen in samski, v resničnostni šov pa se je prijavil predvsem zato, da bolje spozna samega sebe.

»Želim spoznati tudi nove izzive pa tudi nov krog ljudi. Želim preizkusiti, kako se znajdem v stresnih situacijah v zaprtem prostoru s samimi neznanci. Pa tudi sama nagrada je kar močen faktor,« priznava in dodaja, da bi lahko s 50 tisoč evri sebi in svoji družini olajšal finančno življenje. Od šova pričakuje nova prijateljstva, dramatične trenutke in čim manj poležavanja, meni pa, da bi od njegovih lastnosti ostale tekmovalce znala motiti njegova direktnost in dejstvo, da želi imeti vedno prav.

Ima svoje mnenje in ni jutranji človek

Polona o vselitvi v hišo: Najbolj se bojim domotožja, veselim pa se umika od vsakdanjika.

Pet let starejša Polona je ravno tako samska in brez otrok, zato ne izključuje možnosti, da bi se v hiši s kom romantično povezala. V šov jo je prijavila sestra, a ji ni žal, saj se veseli, da bo dobila vpogled v nekaj nevsakdanjega. Tridesetletna kozmetičarka bo v hiši najbolj pogrešala domače, prepričana pa je, da bo sostanovalce navdušila s svojo iznajdljivostjo.

»V vsaki situaciji se dobro znajdem. No, skušam se! Imam pa tudi svoje mnenje, kar po navadi ljudi zmoti. Aja, pa nisem jutranji človek. Rabim čas, da se 'sestavim',« priznava Polona, ki bi, če bi zmagala, 50 tisočakov z lahkoto zapravila.

voyo
Mirela je ob Markovem odhodu padla v neutolažljiv jok.

Užaloščena Mirela se ne želi več boriti

Nova stanovalca sta zamenjala izpadlega Marka Jovanovića, ki je za seboj pustil užaloščeno Mirelo, ki je nominirana tudi ta teden, tako da obstaja možnost, da se bo že v soboto pridružila svojemu izbrancu na prostosti.