Oven
Sprejmite odgovornost za konkretne stvari in se ne izmikajte v odnosih, ki so vam pomembni. Ustvarite si lahko dobro življenje, če se boste le usmerili v pravo smer.

Bik
Nestrpni boste in želeli na lep način izpeljati stvari po svoje, a se ne bo izšlo. A s tem boste prizadeli bližnje. Ne boste mogli kar tako popraviti slabega vtisa, potrudite se.

Dvojčka
Vztrajali boste pri svojih željah in ne boste želeli poslušati prigovarjanja bližnjih. Sreča bo na vaši strani in to boste odlično izkoristili za čisto konkretne stvari.

Rak
Želeli boste vzpostaviti nove prijateljske odnose, a boste preperljivi. Ne boste želeli delati delovnih kompromisov, zato boste hitro zaključili s sledenjem navodilom.

Lev
Moč boste imeli, da boste uredili nekatere zastarele stvari, na kar boste ponosni. Ljudje vam bodo zaupali in boste stopili korak naprej v ljubezenskem življenju.

Devica
Na vsak način boste želeli zgladiti odnose, a boste rekli čisto neprave stvari. Izgledalo bo, kot da se ne želite pomiriti in da vam je dobro, če so vsi okoli vas užaljeni.

Tehtnica
Čustva se bodo bolj odprla, kot ste pričakovali, a vam bo to v veselje, saj ste že skoraj pozabili, kako živeti. Dogodki vas bodo spomnili na pozitivne dni, na čisto svobodo.

Škorpijon
Polni boste moči in samozavesti. Zdelo se vam bo, da nič ne more iti narobe. Ne prehitevajte dogodkov, saj se lahko marsikaj zgodi. Zato sledite korak za korakom.

Strelec
Najpomembnejše vam bo zdravje, a takoj, ko se bodo pojavile iskrice strasti, jim boste sledili. Pogovarjali se boste o številnih stvareh in razmišljali o želeni svobodi.

Kozorog
Strast vam bo zameglila um, zato boste pretiravali z obljubami partnerju ali sodelovcem. Ne igrajte se dobrotnika, raje poskrbite za svoje čustveno sprostitev.

Vodnar
Vse boste naredili, da bi samo zdravstveno lahko bili mirni. Nihče vam ne bo dal želenega potrdila, pa čeprav bi bilo to nekaj najbolj normalnega. Razjezili se boste.

Ribi
Pogovori bodo v vas prebudili strast, ki bo aktivirala vašo notranjo kreativno silo. Ne iščite lažje poti ven, potrudite se, saj vam bo to odskočna deska za delovanje naprej.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja