Andreja92 krapanj 2019 web
Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Dober čas je, ko vam ni nič težko narediti za druge in kjerkoli se boste pojavili, boste poželi prijazne poglede in podporo okolja To vam bo dalo potrebne energije za vse.

Bik
Čutili boste podporo življenja in jo želeli na polno izkoristiti. Sproščeni boste, vsaj zdelo se vam bo tako, saj boste veliko manj reagirali na vso dogajanje v okolici.

Dvojčka
Čutili boste, da je pravi čas, da izpeljete večje in bolj dramatične spremembe za svoje življenje, ne glede na to, da številni tega ne bodo podprli. Dovolj ste sami stabilni.

Rak
Po eni strani boste srečni, ker boste glavni v odnosih, po drugi strani pa boste zaskrbljeni nad svojim delom. Te občutke boste skrbno skrivali pred drugimi.

Lev
Stabilni boste in odločni, zato vas okolica ne bo motila. Vseeno pa boste pazljivi, da ne boste več delali nepotrebnih kompromisov, ker ne morete več čakati drugih.

Devica
Zdelo se vam bo, da ste odkrili najboljši recept ravno v tem, da o vsem sproti komunicirate. Optimizem vam bo rasel tudi z druženjem z neobičajnimi ljudmi.Tehtnica
Ugotovili boste, da če se dobro pripravite na dan, ga potem tudi odlično izpeljete, zato se boste zjutraj lažje lotili telovadbe in drugih oblik aktivacije telesa in duha.

Škorpijon
Pomembno je za vas, kaj in kako delate, zato se do tega ne obnašajte mačehovsko, temveč mu dajte dovolj pozornosti. Popolno se osredotočite na dobre rezultate.

Strelec
Več časa boste posvetili svojemu videzu in se odločili za stilsko preobrazbo ali telesno vadbo ter dieto za izboljšanje svojega videza. Potrebovali pa boste počitek.

Kozorog
Prepričani boste, da imate prav in da je čas, da vam drugi prisluhnejo in sledijo. Nikakor ne boste sprejeli kompromisov in težko se bo karkoli pogovoriti z vami.

Vodnar
Nestrpni boste, saj boste želeli malo izpreči in se sprostiti, a vam javnost tega preprosto ne bo dovolila. Zato izpeljite vse, kar je potrebno in se ne upirajte.

Ribi
Imeli boste željo premakniti svoje meje in s pomočjo zvezd in notranje sprostitve, vam bo to tudi uspelo. Zato boste nadvse zadovoljni in pripravljeni na večje podvige.