Astro

Horoskop za nedeljo, 14. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
14. 2. 2021, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Magnetna privlačnost vam bo odkrila nekoga, ki vam bo pariral v idejah, sproščenosti in želji po življenju. Ne boste veliko razmišljali, ampak samo spremenili življenje.

Bik
Lahko, da se boste odločili za flirtanje ali celo varanje zaradi trme in nasprotovanja okolici, ki vas preprečuje, da to ni za vas in da ste postali preveč zvesti, prava copata.

Dvojčka
Obdani boste z ljubeznijo kar vam bo godilo in izkoristili boste to obdobje za veselje, flirtanje, številne pogovore, ki vas bodo razveselili na vseh nivojih. Pomladili se boste.

Rak
Osvobojeni boste bremen in pritiskov, kar vas bo veselilo. Zdelo se vam bo, da ste na konju, a pozabili boste, da je sedaj čas, da si sami vzpostavite nov način življenja.

Lev
Srečni boste, saj boste imeli vse poti odprte, tudi tiste, za katere si niste upali sanjati, da bi vam uspele. Z občutkom se boste pogovarjali o vsem, kar vam je pomembno.

Devica
Ženske vas bodo obremenjevale in kamorkoli boste šli, vam bo ena za petami. Pritisk, da se nekaj odločite, bo prevelik iz njihove strani in lahko, da se boste samo umaknili.

Tehtnica
Osvoboditev slabega sistema vas bo navdušila, a sočasno boste iskali svoj novi način bivanja, kar vam bo izziv. Ne boste se mogli umiriti, dokler ne bo notranjega reda.

Škorpijon
Trmasto boste vztrajali pri svojem, tudi, ko vam bo že jasno, da nimate prav in da ste delovali na lastno škodo. Lahko, da boste želeli vse spremeniti, a bo prepozno.

Strelec
Glavo vam bo zmedel nekdo, ki se bo kar pojavil na vratih in skozi pogovor razkril veliko o sebi. To vas bo presenetilo in potegnilo v dogajanje, ki ga niste načrtovali.

Kozorog
V ospredju bo seksualna energija, ki vas bo prevzela, ne glede na to, da se boste lahko delali, kot da vas ne zanima. Ponos in skrita strast ne bosta najboljša kombinacija.

Vodnar
Svoboda vam bo postala najbolj dragocena stvar na svetu. Sprejeli boste odločitve, za katere se bodo vsi čudili, a vam bo pomembno, da vam nihče ne diha za ovratnik.

Ribi
Spregovorite z resnico in zaživite po njej, saj to skrivanje močno vplivajo na vaše zdravje. Moč imate, da spremenite vse, ne skrivajte se več v preteklost.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja