Astro

Pismo angelov ljubezni: 'Draga izjemna duša, ki to bereš ...'

Katja MIhelčič - Kami
13. 2. 2021, 17.17
Posodobljeno: 13. 2. 2021, 17.45
Deli članek:

Valentinovo je edini praznik, ki časti čustvo, ki je gibalo sveta in premika meje nemogočega – ljubezen.

Pixabay
angel

In kaj nam imajo o ljubezni povedati naši dragi angeli? Takole pravijo:

»Draga izjemna duša, ki to bereš,
zavedaj se, da si ljubljena. Ljubita te celotno stvarstvo in obstoj. Ljubezen, ki jo iščeš, je ves čas tu. Vedno ti je na voljo in v brezmejnih količinah. Ljubezen je čudovita dimenzija, ki jo lahko izkušaš skozi številne različne vidike obstoja. Kadar jo hočeš občutiti, se osredotočeni le na izkušnjo ljubezni in dovoli, da se ta izrazi v katerikoli obliki obstoja. Ne poskušaj je izsiliti. Ne sili v situacije, za katere tvoj razum meni, da so odraz ljubezni. Zavedaj se, da nobena situacija ali izkušnja sama po sebi ne odražata ljubezni. Situacija je sama po sebi prazna in ti služi zgolj kot ogledalo, ljubezen pa je nekaj notranjega, kar ni pogojeno z zunanjimi situacijami. Izkušnja ljubezni se lahko zrcali v zunanjih situacijah šele, ko jo začutiš v sebi.

Zdaj pa te prosimo,
da za trenutek zapreš oči. Svojo zavest usmeri v področje svoje srčne čakre. Osredotoči se na izkušnjo ljubezni in dovoli, da tvoja srčna čakra zažari. Vidiš, kako žari in sveti, kot sonce. Najprej se osredotoči na ljubezen do sebe. Ljubi vse, kar te izkuša. Ljubi svoje telo. Ljubi svoje bližnje. Ljubi svoj poklic. Ljubi svoje imetje. V vse situacije, ki te obdajajo, pošlji ljubezen. Ljubezen pošlji tudi ljudem in situacijam, ki ti povzročajo težave. Zavedaj se, da tok ljubezni vedno sproži preobrazbo. Vsem problematičnim situacijam in ljudem pošiljaj brezpogojno ljubezen. To počni toliko časa, dokler se ne počutiš povsem umirjene in seveda polne brezpogojne ljubezni. Uvidela boš, da začne tako nenadoma od tebe odtekati vse morebitno sovraštvo, jeza, žalost, strah …

Ljubezen preobraža vsa stanja,
proti katerim si se morda borila ali si pred njimi bežala. Vidiš, kako se vsa ljubezen, ki jo oddaš, vrača k tebi še v večji meri. S tem, ko od sebe oddajaš ljubezen, skleneš čudovit tok ljubezni s celotnim obstojem. Tako začutiš, da lahko ljubiš celotni obstoj točno takšnega, kot je. Občutiš tudi, da lahko ljubiš sebe točno takšno, kot si. Ljubezen ti odpira povsem nov pogled nase in na obstoj. Vse kar naenkrat postane tako svetlo. Tako odprto in polno čudovitih priložnosti. Vidiš in čutiš, kako od tebe odtekajo bremena. Kako se kar naenkrat počutiš lažjo in veliko bolj odprto. Kako si kar naenkrat povezana s svojim bistvom in tudi s celotnim obstojem. Ni več meja. Ljubezen je most, ki združuje in sinhronizira vse. In končno se zaljubiš vase in v celoten obstoj. Začutiš neopisljive občutke brezpogojne ljubezni, ki si jih že tako dolgo časa iskala in želela začutiti. Vidiš, da ti dimenzija ljubezni ponuja nove vidike življenja, ki ti jih do zdaj ni uspelo začutiti zaradi osredotočenosti na fizično dimenzijo.

Zdaj veš,
da je ljubezen nekaj najbolj dostopnega. Ves čas je bila tu in vedno bo. Od tebe pa je seveda odvisno, ali jo boš izbirala. Nikoli ne krivi situacij ali ljudi za svoja notranja občutja. Kot veš, oni zgolj odražajo tvoja notranja stanja. Zato izbiraj brezpogojno ljubezen. Tako jo boš lahko nenehno izkušala in videla v ljudeh ter situacijah okoli sebe. Ljubezen v tebi se bo zrcalila v celotnem obstoju, tako pa boš lahko neprestano zaljubljena v življenje in izkušnje, ki ti jih ponuja. Zavedaj se, da tu nisi zato, da bi trpela. Tu si zato, da ustvarjaš čudovite kreacije življenja. Ko se boš naučila v vsako svojo kreacijo vplesti dimenzijo ljubezni, boš lahko zaživela zemeljsko pravljico.

Od danes dalje
naj bosta tvoja prva jutranja misel in občutek – ljubezen. Takoj ko se zbudiš, poišči občutek ljubezni v sebi. Z ljubeznijo začni vsak svoj dan. Z ljubeznijo si skuhaj jutranjo kavo in pozdravi sodelavca. Z ljubeznijo opravljaj svoje delo. Čeprav si morda med tistimi, ki sovražijo svoje delo, se bo to spremenilo. Ko boš v svoje delo vnesla dimenzijo ljubezni, bo vse potekalo v povsem drugačno smer. Vzljubila boš delo, ki ti je bilo morda v veliko breme. Uvidela boš, da ni bil problem v delu. Problem je bil v tem, da v sebi nisi našla ljubezni. Ko čutiš ljubezen v sebi, jo lahko čutiš skozi vse situacije svojega življenja. Zdaj veš, da si edino ti odgovorna za to, da je tvoje življenje ljubeče. V resnici nihče ne more vplivati na tvojo izkušnjo ljubezni – razen ti sama. Zato se ne trudi več spreminjati stvari, situacij in ljudi. Zgolj osredotoči se na ljubezen v sebi in vse se bo preoblikovalo v skladu s tvojimi notranjimi čutenji.

Celotno življenje
si gotovo skrito stremela za čutenjem brezpogojne ljubezni. Iskala si jo v situacijah, iskala si jo v ljudeh. Zdaj pa končno veš, da ti je ni treba več iskati. Bila je ves čas tu. V tebi. Samo izberi jo. Izkušnja ljubezni je tako preprosta in dostopna.
Ljubezen si ti!«