Astro

Horoskop za ponedeljek, 8. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
8. 2. 2021, 06.33
Posodobljeno: 8. 2. 2021, 08.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
V pogovorih bodite predvsem tisti, ki posluša, saj boste na podlagi tega takoj vedeli, kaj vam je potrebno narediti. Sprememba okolja vam bo dobro dela, zato sodelujte.

Bik
Pokažite svoja stališča, življenjsko filozofijo, kar vam bo dalo možnost potovanja ali preselitve. Če boste iskreno zagovarjali svoj način življenja, se odpre nova pot.

Dvojčka
Preobremenjeni boste z vsem, kar ste si naložili na ramena tako poslovno, kot osebno. Lahko, da vam bo zaradi tega začelo šepati zdravje, pravočasno si spočijte.

Rak
Pogumni boste z besedami in se tako maščevali tistim, ki so vam v preteklosti zadali večje čustvene rane. To vam bo dalo goriva za uporništvo, ki pa ne bo več potrebno.

Lev
Vse bolj optimistični boste in vse lažje boste dosegali dogovore po svojih željah. Odprti boste za sodelovanje, a le s pozitivnimi ljudmi, ki jih takoj prepoznate.

Devica
Služba vam bo pomenila vse in skozi resničen trud, se boste korak za korakom na novo rodili. Postavili boste nove temelje in z zadovoljstvom začeli čisto na novo.

Tehtnica
Imeli boste dovolj časa, da uredite materialne vidike, ki so potrebni za dolgoročne cilje. Super vam bo šlo, če boste le lahko obdržali fokus na vam pomembnih stvareh.

Škorpijon
Pomembno je, da komunicirajte z vsemi, s katerimi želite ohraniti dobre odnose ali razviti globljo povezavo tako v prijateljstvu kot v poslovnosti. Iskrenost bo poplačana.

Strelec
Zdravje je tisto, ki vam mora biti v tem obdobju na prvem mestu, vse ostalo bo počakalo. Zato ne prelagajte obveznosti, ki okrepijo imunski sistem zavoljo šefov.

Kozorog
Izognite se moraliziranju ali razlaganju tega, kar čutite. Naučite se biti tiho ob pravem času in podpreti smiselne stvari pri bližnjih in sodelavcih. To bo odprlo nova vrata.

Vodnar
Osrečilo vas bo vaše delo, a sočasno bi najraje pobegnili od vsega in si vzeli vsaj kašen dan čisto zase. Poskušali boste narediti vse, da bi vam uspelo, a ne bo šlo.

Ribi
Načrti, ki jih imate za kariero se bodo začeli uresničevati takoj, ko boste sami prepričani v njih. Pred tem je nesmiselno karkoli začeti, saj boste izgubljali čas.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja