Oven

Ponosni boste na osebne dosežke in se z njimi postavljali bolj, kot bi si okolica želela. Zaradi tega lahko, da vas bodo sodelavci ali prijatelji napadali, da ni vse zlato, kar se sveti.

Bik

Samozavest se vam bo okrepila in odprti boste za ideje, še posebej, če vam jih bo predlagala vam simpatična oseba. Lahko, da bodo preskočile iskrice ljubezni in strasti.

Dvojčka

Ideje vam bodo samodejno ob pravem času prišle na misel in čisto spontano jih boste predali naprej. Ker bodo izjemno koristne, boste pozitivno presenečeni nad sabo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ponosni boste nase in na svoje delo, kar pomeni, da boste spet pretiravali in ostajali dlje v službi ali razmišljali pozno noč o tem, kako dobro nadgraditi vse, kar že znate. 

Lev

Ne boste mogli skriti svoje jeze, tudi če bi jo poskušali. Ne marate krivice in potavili se boste proti vsakomur, ki jo bo izvajal nad komerkoli. Moč se vam bo avtomatsko aktivirala.

Devica

Z uravnoteženostjo boste nadvse pomirjajoče vplivali na vse okoli sebe. Še sebe boste lahko pomirili s spoznanjem, da je vse v najlepšem redu, če sproti komunicirate.

Tehtnica

Dopoldne boste občutljivi in prehitro reagirali z užaljenostjo, zato se ne zapletajte v debate. Popoldne se boste lažje sprostili in kreativnost ter strast bo prevladala.

Škorpijon

Nočne more vas bodo prebudile in ne boste se počutili najbolje. Želeli boste odkriti vzrok tem pritiskom, a ne boste našli dobre razlage. Razmislite o vsem, kar se dogaja.

Strelec

Vse bolj vam bo jasno, kje ste se v preteklosti napačno skrenili in nevarnost bo, da se ta situacija ponovi. Zato si vzemite čas za razmislek takrat, ko bo potrebno reagirati.

Kozorog

Močno boste čutili, da imate prav in da je čas, da vam drugi prisluhnejo in sledijo. Nikakor ne boste sprejeli kompromisov in težko se bo karkoli pogovoriti z vami.

Vodnar

Optimistični boste, saj bo ljubezen vaša gonilna sila in skozi iskrice v sodelovanjih boste videli smisel v vsem. Nič vam ne bo težko narediti, saj boste zadovoljni v sebi.

Ribi

Globlji strahovi ali zadržki se bodo sprostili in lažje boste zadihali. Zavedate se, da ste v najboljši možni poziciji, a si vseeno želite spremembe, napredovanja in potovanja.