Astro

Horoskop za nedeljo, 13. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
13. 9. 2020, 07.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Precej poguma in volje bo potrebno, da boste lahko uskladili odnose na način, kot si želite. Nobeno politiziranje ne bo zaleglo in res se bo potrebno direktno pogovoriti.   

Bik  
Za svoj nemirn ne iščite vzroke zunaj. Razmislite, kaj lahko pri sebi spremenite, da se razmere sprostijo ter se pomirite s svojim življenjem. Kaj bi želeli, da je drugače?  

Dvojčka  
Poslovno in zunaj doma boste močni in privlačni za sodelovanje, a doma boste čutili šibkost in občutljivost. Prečistite dom in se učite sproščanja, meditacije in harmonije.   

Rak  
Lahko, da boste želeli svojo vezo okrepiti in boste svoji simpatiji predlagali poroko. Ker bodo tudi materialne ugodnosti kazale v to smer, se lahko to res zgodi dokaj kmalu.

Lev  
Brez večjih komplikacij se lahko preselite ali uredite dom ter sočasno harmonizirate partnerski odnos. Če boste sledili intuiciji, bo vse padlo na pravo mesto ob pravem času.

Devica   
Ne glede na to, da se bodo službeni odnosi izboljševali in da bodo velike možnosti napredovanja, boste doma kazali vse bolj nesrečni obraz. Razmislite o možni selitvi.

Tehtnica  
Znašli se boste med dvema ognjema, a takoj bo jasno, kam je usmerjeno vaše srce. Ker pa ne boste želeli nikogar prizadeti, se boste zelo previdno izražali in počakali, da mine.

Škorpijon  
Šele, ko boste postavili vsako obljubo na svoje mesto in izpolnili vse dogovore, se boste lahko pomirili, kar ne bo tako enostavno. Zato se ne čudite, kam je šla vaša energija.  

Strelec    
Stabilno materialno stanje vam bo dalo poguma tudi za druge vrste sprememb in želeli boste urediti vse neizrečeno v vaši družini. Ne bo šlo tako lahko, kot ste računali.

Kozorog  
Čustveni boste glede denarja, a po drugi strani boste vedeli, da se dogaja napredek. Pišite si prilive in stroške dokler ne prepoznate napake, ki vas vlečejo v revščino.

Vodnar  
Vztrajni ste, dokler ni povsem jasno, da se bodo stvaru po vaše odvile. Nihče se vam ne bo upiral, saj boste imeli vse za obrambo že pripravljeno in boste popolnoma mirni.   

Ribi  
Polni boste navdiha in sodelovanja, sočasno pa boste kot ponavadi pretiravali z dramatiko, ki vam bo vzela toliko časa, da boste pozabili na glavni smisel posla.