Astro

Horoskop za ponedeljek, 7. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
7. 9. 2020, 06.33
Posodobljeno: 7. 9. 2020, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ponosni boste na svoje dosežke in hvala vam bo dobro dela. To se bo poznalo tudi na vašem zunanjem izgledu. Ker boste vse bolj modno urejeni, bo to okrepilo vaš uspeh.

Bik

Dober načrt imate in voljo, da ga izpeljete. Odlično vam bo šlo, če boste pošteni tako do sebe, kot do drugih. Napredovanje vam bo zagotovljeno ob tako predanem delu.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Želeli boste popraviti nekatere krivice iz preteklosti, pa čeprav jih niste vi zagrešili. Občutek krivde vas bo preganjal, ker boste želeli razumevanje med vsemi v bližini.

Rak

Dan za darila je. Od vsepovsod bodo prihajala in vas razveseljevala na vseh področjih. V službi se bo zgodilo nekaj lepega, prav tako v osebnem življenju. Samo sprejemajte.

Lev

Prijetna novica vas bo razveselila bolj, kot boste pričakovali. Sami sebe boste presenetili in se umaknili v sanjarjenje ter pričakovanje. Ne pozabite poklicati.

Devica

Sproščeni boste in iskali harmonijo, kar pa bo na plano priklicalo vaša bolj občutljiva čustva in obremenjenost s svojim preživetjem. Stara čustva se bodo okrepila.

Tehtnica

Nihali boste med vročekrvnostjo in čustvenim zagovarjanjem svojih ciljev ter hladnokrvnim molkom, ki bo dosegel več uspeha v okolici. Držite se svojega sistema.

Škorpijon

Ponovile se vam bodo pretekle situacije, kar vam bo dalo misliti. Želeli si boste spremembe, a morate najprej ugotoviti, kje napačno predvidevate in reagirate.

Strelec

Pohvale se bodo stekale k vam, vi pa ne boste točno vedeli, kaj ste naredili tako izjemnega, saj ste delali vse točno tako kot običajno. Vseeno vas bo stanje veselilo.

Kozorog

Pazite se napuha, da vam ne uniči dobre odnose, za katere ste se v bližnji preteklosti zelo trudili. Ni dovolj, da se delate skromne, smiselno je, da res začutite življenje.

Vodnar

Borite se z napadi depresije, ki se kar lepijo na vas, če ne odreagirate v pravem času. Ne čakajte, da bodo drugi opazili, da vam delajo krivico, postavite se pravočasno zase.

Ribi

Precej ponosni boste na svoje dosežke, kar vas bo še bolj povezalo z delom, ki ga boste navdušeno nadgradili po lastnih idejah. Želeli boste, da vsi bližnji vedo za to.