Oven

Danes se vam obeta močnejša življenjska energija, ki bo okrepila vaš imunski sistem, če si boste le dovolili sprostitve v občutkih ljubezni in strasti. Ne bojte se čutenja.

Bik

Umirite svoje misli, predvsem v povezavi z drugimi ljudmi. Vaše počutje je v veliki meri odvisno od vas samih, zato se sprostite in poglejte, kaj vse je točno tako, kot si želite.

Dvojčka

Merkur je prešel v znamenje bika, zato boste bolje razmišljali in se uspešnejše dogovorili za konkretne stvari. Ne trmarite, temveč iščite konstruktivne skupne rešitve.

Rak

Razmislite o svojih motivih, ki vas vodijo in možnosti so, da najdete prave rešitve, ki vas bodo usmerile v srečno življenje. Preteklost je mimo, zato lahko začnete na novo.

Lev

Ne morete več računati na pomoč iz okolja. Čas je, da se pokažete v celoti drugim in zberete pogum, tako da si odprete jasno pot življenja v smer, ki si jo resnično želite.

Devica

Lahko da boste preveč trmarili in zaradi težjih besed ter vidnega nesodelovanja izgubili podporo določenih ljudi. Sodelujte iz sedanjosti, ustvarite si priložnosti.

Tehtnica

Spremembe vas lahko pozitivno vodijo v opustitev starih bremen ter notranjo in zunanjo psiho-fizično prenovo. Uživajte svoj dan in sledite dogajanju na polno.

Škorpijon

Razmislite o svojih motivih, o zatrtih čustvih in neizpolnjenih sanjah, ki vas vidno in podzavestno vodijo skozi življenje. Možnosti so, da vas vse to obrne v pravo smer za vas.

Strelec

Želeli si boste pobega od realnosti, srečanja s prijatelji in preproste človeške zabave. Manj boste iskali potrditve in ljubezni v partnerstvu, saj boste bolj želeli notranjega miru.

Kozorog

Bodite pozorni na stara čustva in misli, ki se pojavljajo v vas. Napake preteklosti se vam bodo sedaj jasno pokazale in imeli boste velike možnosti za spremembe.

Vodnar

Pestro bo, saj boste imeli dovolj čakanja in nepravilnih informacij. Jasno vam bo, kaj se dogaja in usmerili se boste v svoj akcijo, da se odmaknete od vse neumnosti in lenobe.

Ribi

Ljubeči boste do sebe in do sveta. Način življenja vam bo postal pomemben. Zato se boste na polno aktivirali v prenovo doma, pa tudi telesa in zaživeli čisto na novo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja