Astro

Horoskop za torek, 27. avgusta

W.Y.
27. 8. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes imate zaradi ugodnega vpliva Merkurja odlične možnosti, da navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Popoldne se posvetite prijateljem.

BIK
Ne obremenjujte preveč ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni.

DVOJČKA
Na deloven mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, saj boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in napolnili energijo.

RAK
Izredno nemirni in fizično neučakani boste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

LEV
Pred vami je zelo zanimiv dan. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vaš nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega časa.

DEVICA
Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.

TEHTNICA
Na področju dela niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste sledili.

ŠKORPIJON
Poslovno boste zaradi vpliva lune uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih.

STRELEC
Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko hitra reakcija povzroči napetosti. Predolgo se že vsem samo prilagajate, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.

KOZOROG
Poskrbite nekoliko bolj za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase, ker takšnega tempa ne boste mogli zdržati več dolgo.

VODNAR
V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste veliko bolj sigurni v svoj prav.

RIBI
Srečanje vam bo po dolgem času prebudilo misli, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril tako, da boste zadovoljni.