OVEN
Čeprav boste deležni le blage kritike, vam še malo ne bo všeč in boste burno odreagirali. Temeljito premislite, preden se boste spustili v besedni protinapad.

BIK
Nekaj, za kar ste mislili, da je bilo bodisi preslišano ali pa prikrito, je v resnici naletelo na radovedna ušesa. Najverjetneje pa tudi na dolg jezik, zato pazite.

DVOJČKA
Današnji dan bo prinesel določeno harmonijo in potrebo po romantiki. Modro bo, da se boste v ljubezni pogovorili in izpostavili svoje želje, o katerih sanjate že nekaj časa.

RAK
Vibracije, ki stopajo v ospredje, bodo ugodne za romantiko, kreativnost in potovalne načrte. Že hitro srečanje s prijatelji vas bo razvedrilo in navdalo z energijo.

LEV
V odnosih bo danes prisotna večja napetost. Čas bo, da pridete z besedo na dan in se lotite pogovora z ljubljeno osebo, ki se mu že lep čas izogibate. Potekal bo bolje, kot ste predvidevali.

DEVICA
Če ste samski, je pred vami srečen dan za nova poznanstva, medtem ko se bo vezanim zahotelo romantike. Skušajte se držati znanega načela o tem, da je preprosto najboljše.

TEHTNICA
Občutek čustvene varnosti vas bo v današnjem dnevu pomiril. Pridobili boste zaupanje in se skozi pogovor odprli. Prednost pred obveznostim bodo imeli prijatelji.

ŠKORPIJON
Danes še bolj kot običajno poskrbite za vašo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc.

STRELEC
Pričakujete lahko podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo vse skupaj, kar se dogaja le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta v večernih urah.

KOZOROG
Postali boste zelo dinamični in raziskovali boste tisto kar bo odstopalo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v ljubezni.

VODNAR
Čas prinaša posebno energijo. Notranje se boste osvobodili in hrepeneli po novostih. Omenjeno boste pridobili korak za korakom. Privlačile vas bodo skrivnosti.

RIBI
Čeprav boste zjutraj kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija v drugi polovici dneva, na žalost, popolnoma drugačna.