Astro

Horoskop za četrtek, 11. julija

W.Y.
11. 7. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nekdo vas bo obiskal ravno takrat, ko se boste posvetili poslom. Tokrat se morate držati svojega. Popoldne bo več časa za razvedrilo, tudi za kakšno nenačrtovano pot.

BIK

Prevelik zalogaj na delu vas ne bo prestrašil, ravno obratno. Imeli boste dovolj časa tudi za ljubezen in vsaj krajše, a strastno srečanje. Tudi na potovanjih in pri novih srečanjih blestite!

DVOJČKA

Oddani dvojčki prevzemite vajeti, sicer se ne bo nič zgodilo. Zaman boste čakali, da bo partner organiziral kakšno skupno dejavnost ali dogodek. Pozabili boste upoštevati njegovo lenobno razpoloženje in pasivnost.

RAK

Računajte na nekaj ostrih besed v službi ali s partnerjem. Kaj takega se dogaja povsem po nepotrebnem, vendar boste šele potem priznali pomoto. Na potovanjih pazite z dokumenti.

LEV

Nekdo ne spoštuje vsega, kar sta si zelo jasno zastavila, Zato so skupni načrti pod velikim vprašajem. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, niste pripravljeni začeti novo zgodbo.

DEVICA

Samske device si boste močno želele nekoga nagovoriti, a se mu ne boste upale približati, ker se vam bo zdel preveč nedosegljiv. Nikoli se ne ve. Dajte mu priložnost, morda ni tako nepristopen.

TEHTNICA

Vsemu ste pripisali prevelik pomen. Ob takem spoznanju boste danes veliko bolj sproščeni. Posebno če vam bo delal družbo nekdo, ki ne vrže prehitro puške v koruzo!

ŠKORPIJON

Samski škorpijoni se boste trudili ostati vsaj na videz hladni in ne zagreti, a vaša zaljubljenost kljub temu ne bo mogla dolgo ostati skrivnost. To pa vam bo nedvomno koristilo, kar vas bo presenetilo.

STRELEC

Miren dan bo, razen morda manjših iskric s sodelavcem ali sorodnikom. Zgodba se pravzaprav ponavlja. K sreči sta si precej podobna in zato ne boste dolgo kuhali zamere. Pazite za volanom.

KOZOROG

Imeli boste srce na dlani, kar vam bo vsekakor prineslo veliko pozitivnega. Ne pripravljajte odgovora osebi, ki vam pomeni več kot ostale. Ko se boste pogovorili, bo vse potekalo spontano.

VODNAR

Preverite, ali je napočil pravi trenutek, da govorite o svojih načrtih. Morda so vaši sogovorniki še vedno precej trdno prepričani o svojem. Na javnih nastopih se boste dobro odrezali.

RIBI

Ne morete se odločiti, toda vedite, da gre le za začasen zastoj. Čeprav ste na nekem področju precej izkušeni, vam lahko vseeno spodleti, in sicer pri malenkostih, kot so datumi ali vsote.