Astro

Horoskop za nedeljo, 23. junija

W.Y.
23. 6. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Dobro vam gre, zato zadev nikar ne zapletajte z odvečnimi vprašanji. Lahko ste zadovoljni s pozornostjo osebe, ki je vedno pogosteje v vaši bližini ali ob nekom, ki bo pripravljen na resen pogovor.

BIK
Vezani se boste s partnerjem dogovarjali za posebno priložnost, samski pa boste iskali spremljevalca za nek dogodek, ki vam veliko pomeni in ga želite obiskati.

DVOJČKA
Veliko vaše pozornosti bo na odnosih, predvsem v odnosu s partnerjem. Mogoče bi bilo dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje ni dovolj.

RAK
Ozrite se vase in pustite druge, da živijo tako kot znajo. Današnji dan boste izkoristili za počitek in druženje s tistimi, ki jih resnično dobro poznate in jim zaupate.

LEV
Stik z naravo vas bo pomirjal, pa če gre za rastline na vrtu ali sobne rastline. Vaša osamitev lahko koga zmoti, nič se ne bojte, bodo že prenesli in kmalu boste zopet družabni.

DEVICA
Zavedati se boste začeli, da čas beži mimo vas, odnosi v družini pa se počasi krhajo. Dobro bi bilo, da obiščete sorodnike in se jim posvetite, kolikor je v vaši moči.

TEHTNICA
Delujete močno, v bistvu pa je še veliko nerešenih vprašanj. Začnite vsaj z najnujnejšim, to je nekaj povezano z medsebojnimi odnosi. Bodite malo bolj zaupljivi.

ŠKORPIJON
Z nekom se ne moreta najbolje razumeti. Priznati si morate, da ste morda premišljevali o sedenju na dveh stolih. Zdaj je težavno to, da je nekdo prepričan o svojem prav.

STRELEC
Opazujte vse misli ki se bodo pojavljale, prišle so, da vas učijo o vas samih. Z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko najdete pristno bližino s svojim partnerjem.

KOZOROG
Ni potrebe da se pretirano obremenjujete, bodite veseli, da bo na koncu dneva občutek, da ste res zadovoljni sami s sabo in s svojim načinom življenja.

VODNAR
Računajte na nekaj več sporov, posebno v domačem okolju. Ugotavljate, da se z nekom razumeta bolje takrat, ko nista preveč skupaj, kar vas bo presenetilo.

RIBI
Danes boste nekoliko zmedeni ali pa preprosto želite verjeti v nekaj, kar morda ne poteka po pričakovanjih. Raje se usmerite v počitek in razne užitke, po katerih hrepenite.