Astro

Horoskop za ponedeljek, 13. maja

W.Y.
13. 5. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes bo vsekakor najbolj pestro, sicer pa dobro premislite, v kaj se podajate. Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo. Na področju osebne rasti in zdravja ni na vidiku nobenih sprememb. 

BIK
Ne znašajte se nad okolico, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času ves čas pojavljajo v vaši bližini. Skok v novo dogodivščino bo tokrat več kot ugoden. 

DVOJČKA
Dobro je, da ostanete blagi, skromni ter odprti in si povezani s svojim notranjim jazom. Vztrajajte v svojih krepostih, ne zaletavajte se, niti se ne pustite povoziti. 

RAK
Danes boste bolj nagnjeni k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno nabitih tem. 

LEV
Današnji dan absolutno ni čas za obiske, saj bi se lahko zapletli v konflikte. Vendar pa je pravi čas, da se znebite stvari in vsega, kar je potrebno v življenju odpraviti. 

DEVICA
Zaradi vašega notranjega nemiru lahko pride do napetosti v družini, zato je pomembno, da do takrat z delom na sebi pridete do določenih spoznanj in razčistite kaj želite imeti in česa ne potrebujete več! 

TEHTNICA
Nikar ne bodite žalostni. Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Tokrat vas bo partner uspel vreči iz tira, a se bosta kaj hitro tudi pobotala. 

ŠKORPIJON
Zelo boste zahtevni, kar lahko nekoga zmoti, vendar se boste kljub temu boljše počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste tokrat sposobni na glas izraziti svoja čustva. 

STRELEC
Bodite v današnjem dnevu bolj prilagodljivi in svoje znanje ter sposobnosti izražajte v dejanjih, ne z besedami. Le tako se boste osvobodili strahu. 

KOZOROG
Partner bo hrepenel po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Ves čas se vam bo nekam mudilo, zato vas bodo označili da ste nemirni. 

VODNAR
S svojim odličnim občutkom boste prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen priokus. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste pripravljeni na nove podvige in zadovoljni s svojim videzom. 

RIBI
Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere se boste težko znašli. Prijateljstvo bo danes zelo sproščeno, še posebej z nežnejšim spolom.