Astro

Horoskop za petek, 10. maja

W.Y.
10. 5. 2019, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Imate občutek, da se lahko odločate sami, toda ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi morali pokazati svoja čustva. Pri poslih se zavarujte, tudi v finančnem smislu. 

BIK
Pridnost, vestnost in marljivost se bo pričakovala na delovnem mestu. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog in da jim boste kos. 

DVOJČKA
V današnjem dnevu boste pogosto gost družabnih prireditev. Zabavo in druženje boste postavili na prvo mesto. Obveznosti pa preložili kasnejše obdobje. 

RAK
Odprle se vam bodo nove poti, po katerih ste hrepeneli že nekaj časa. Fleksibilna energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih in drugačnih skrivnosti. 

LEV
V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če se vam bo določena oseba, ki vam je všeč začela nekoliko umikati. 

DEVICA
Vaša psihična nestabilnost se počasi umika vstran. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi. 

TEHTNICA
Napredovali boste skozi delo in delavne obveznosti. Odločna in temperamentna energija vam bo v pomoč v službi. V ljubezni se boste vračali nazaj k prehojeni poti in obujali spomine. 

ŠKORPIJON
Z obzirnostjo boste vsekakor dosegli veliko več. V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča. Vznemirljiva energija bo poudarila vašo privlačnost. 

STRELEC
Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate. 

KOZOROG
V ljubezni ste zopet preveč pristranski in morda vidite le eno plat celotne zadeve, kar vas drži nazaj. Danes boste nekoliko nezadovoljni in raztreseni. 

VODNAR
Ne poslušajte lastnih iluzornih želja, ampak nasvet svojega razuma in poplačani boste z radostjo. Vaše včasih napačno razmišljanje vas ovira k svetli vrnitvi. 

RIBI
Želite si več, posebno v ljubezni, čeprav vas po drugi strani še omejujejo določene navade. Do poznanstva bo danes prišlo na nekoliko nenavaden način.