napoved

Horoskop za nedeljo, 28. aprila

W.Y.
28. 4. 2019, 07.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes bi bilo dobro, da naredite nekaj zase. Sprehodi v naravi vam bodo koristili. V duhovnem smislu ne boste smeli pozabiti negovati svojega notranjega otroka.

BIK
Želeli si boste dobrin, ki vam trenutno niso dosegljive. Postavite se na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Pri delu boste danes zagnani, saj je pred vami čas dokazovanja.

DVOJČKA
Čutili boste, da vas preteklost obremenjuje. Danes boste premišljevali o tem, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. Prav je, da se zavedate svoje osebne rasti.

RAK
Nekdo bo na vaši strani, čeprav vam tega ne bo povedal takoj, ko se bosta srečala ali slišala. Tudi sami boste nekoliko zadržani, vendar bo na koncu pri obeh zmagala iskrenost.

LEV
Še naprej boste iskali nekoga, ki bi vam lahko ponudil kaj več. Če si želite korenitih sprememb, se družite z ognjenimi znamenji, ki vam lahko ponudijo več kot ostala.

DEVICA
Motila vas bo neiskrenost nekoga, ki bo ves čas spraševal o zadevah, ki jih nikakor ne mislite razkrivati. Skušajte ostati kljub vsemu bolj prilagodljivi in lažje vam bo.

TEHTNICA
Ustavite se za hip in razmislite o kočljivih stvareh, ki ves čas napadajo vaše misli. Končno se boste popoldne lahko premaknili in si na področju čustev dovolili več strasti.

ŠKORPIJON
Priznajte svojo napako. Res so se strasti že nekoliko razplamtele, vendar bo še veliko huje, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi.

STRELEC
Stvari ne vidite v takšni luči, kot v resnici so. Začnite se zavedati, da je v ljubezenski igri meja med ljubeznijo in sovraštvom zelo tanka.

KOZOROG
Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj vam bo le tako uspelo urediti razmere v družinskem krogu, ki so že nekaj časa v nenavadnih vibracijah, tik pred tem, da se z nekom sporečete.

VODNAR
Nekdo se za vas zelo zanima, na vas prenaša dobro razpoloženje in v vas prebuja prijetne spomine. Vezani pa boste morali razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do partnerja.

RIBI
Ugotovili boste, da imate z neko osebo marsikaj skupnega. Veliko lepše vam bo v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kako praktično opravilo.