Napoved

Horoskop za soboto, 13. aprila

W.Y.
13. 4. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Samski ovni se boste morali braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro. Naučite se poslušati sogovornike in se prilagoditi.

BIK
Filozofija dela in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste našli pravo pot, da rešite uganko.

DVOJČKA
Partner vam bo z veseljem prisluhnil in tudi sam želel sodelovati pri novi zamisli. Samski dvojčki ste pred odločitvijo, ki prinaša nekaj več ljubezenskih dražljajev.

RAK
Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili vas sedaj spremlja v najhujši obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo in se opravičili.

LEV
Občutljivi se boste prebudili v nov dan in ta faza bo trajala do poznega večera. Iskanje vzroka za takšno stanje je na dlani. Stabilizirajte se in predvsem zaupajte.

DEVICA
Kar nekaj priložnosti je pred vami, da dokažete, da tokrat mislite povsem resno. Tako ali tako nimate kaj izgubiti. Priznajte sebi in partnerju, da ste pripravljeni začeti na novo.

TEHTNICA
Poslovno boste žareli in si pridobili dolgoročno delo, ki bo na finančnem področju izredno dobro vplivalo na vašo situacijo. Zahtevajte od drugih, da se držijo zastavljenih rokov.

ŠKORPIJON
Konec dneva si morate vzeti nekaj časa zase in poskrbeti za dodaten kisik. Odhod v gore je prava odločitev. Napolnite si baterije in se pripravite na obremenitve.

STRELEC
Vaše razmišljanje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi niso razumeli, kaj želite povedati. Danes bo drugače, saj bo stopnja razumevanja močno povečana.

KOZOROG
Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

VODNAR
Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.

RIBI
Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot nekoč. Pustite vsaki stvari, naj prespi, ne prepuščajte se čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na urejanje financ.