Astro

Horoskop za soboto, 19. januarja

W.Y.
19. 1. 2019, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN

Vaše razpoloženje se izboljšuje in zaradi tega boste srečni. V mislih imate nekaj zanimivih načrtov, ki bi jih radi uresničili. Veseli boste podpore, ki jo boste dobili.

BIK

Želite si vedno več in storili boste marsikaj, da zadeve čim prej premaknete. Marsikoga bo to utrudilo, toda vi ste cepljeni proti dolgočasenju in ne marate sedeti križem rok.

DVOJČKA

Ne boste ostali praznih rok, saj vam ugodni astrološki vplivi lahko pomagajo glede odločitev v zvezi z nepremičninami in novim poslovnim prostorom. Ljubezen bo sproščena.

RAK

Kljub temu se bodo vedno znova pojavljale stare težave, ki vam povzročajo glavobole in zdi se vam, da se tega nikakor ne boste mogli znebiti. Večkrat naredite premor.

LEV

Veliko bo ljudi v vaši okolici, ki bo iskalo vaše vodstvo, pogovor z vami. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Sej levi dobro veste, kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje in širok krog znancev.

DEVICA

Točno veste kaj hočete in strmo ste usmerjeni k cilju. Tudi ovire na poti vas ne morejo odtegniti od tega. Vendar je ta cilj v vaši glavi zastavljen že toliko časa, da skorajda ni več aktualen.

TEHTNICA

Nikakor se ne moreta dogovoriti, posebno če sta bila tudi čustveno povezana ali preprosto ne zaupata drug drugemu. Ne skrbite preveč, ker bo to le začasen zastoj. Sredi dneva boste našli neko alternativno rešitev.

ŠKORPIJON

Naredite načrt vsega, kar bi radi opravili. Potem pa začnite po vrsti, in ne kar bežno, kakor kaj pride. Le v ljubezni se lahko vsaj za nekaj ur prepustite občutku, toda obenem se pripravite na vsaj en pogovor o resnejših temah.

STRELEC

Veliko dogajanja, veliko misli, vse to gre. Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi očitno kritizirajo in vam povejo to, kar vam gre. Prisluhnite ko vam razlagajo o konkretnih malih korakih za velike dosežke.

KOZOROG

Veder in družaben dan vas časa. Spodbujena bo vaša kreativnost, z lahkoto boste izražali svoje ideje, svoje zamisli. Hitrost današnjega dne je še kako usklajena z vašim notranjim ritmom.

VODNAR

Luna vam pomaga tudi ob zadevah, ki so vas dolgo obremenjevale. Odzvali se boste na podlagi občutka in se izvlekli iz vsake zagate, toda popazite glede vedno večjih stroškov. Posebno ob sklenitvi novega zavarovanja ali kupoprodaji.

RIBI

Znani ste po tem, da prikimate in potem vendarle naredite po svoje. Previdno pri poslih, kjer ste odvisni od odločitev drugih. Marsikaj boste nekako obrnili v svojo prid, toda potem pazite, da si boste tudi kaj privarčevali.