Napoved

Horoskop za nedeljo, 2. decembra

W.Y.
2. 12. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vaša sreča se sedaj bohoti, prehajate v čas zmage in zadovoljstva, zato le to spretno izkoristite in se počasi podajte novim zmagam naproti, saj vam prinašajo več prijetnega dogajanja.

BIK - Obkrožajo vas ljudje, ki vedno več zahtevajo od vas, vi pa ste znani po tem, da se ustavite takrat, ko na vas preveč pritiskajo. V družni bo nekaj napetosti, vendar le zato, ker boste vsi razdražljivi.

DVOJČKA - Najbolj se boste ukvarjali z odnosi, in ker je trenutno na vidiku nekaj zapletov, bodo ti vznemirljivi, pa tudi napeti in zahtevnejši. Počakajte še kakšen dan in nasmehnila se vam bo sreča.

RAK - Prisluhnite svojim čustvom. To, kar se dogaja, je nekaj, kar ste že zaslutili in zdaj naj vam ne bo pretežko odločiti se. Nekaj v povezavi z denarjem vas bo pomirilo.

LEV - Nekaj, glede česar sta se z drago osebo dogovarjala že pred kratkim,je še vedno v zraku. Kljub temu boste še zagnani, posebno v odnosih s starejšimi.

DEVICA - Tokrat boste izredno zadovoljni, saj se bosta z drago osebo hitro dogovorila. Samski pa boste svojo sorodno dušo srečali na potovanju ali okoli športnega ali kulturnega dogodka.

TEHTNICA - Pogovorite se z ljubljeno osebo, ne preveč zares, bolj lahkotno in igrivo, toliko, da se okrepijo stare vezi in se zopet zaiskrijo iskrice v očeh. Marsikaj se lahko razvije iz neobvezujočih pogovorov.

ŠKORPIJON - Kdor čaka, dočaka. Dan bo dokaj zanimiv in ugoden. Vse boste izvedeli ob pravem času in ostane vam le, da se dogovorite o potovanju ali srečanju, ki naj bi se uresničilo.

STRELEC - Pomembno je, da se ne igrate preveč z besedami, saj bo na drugi strani nekdo, ki veliko bolj ceni povsem odkrit in enostaven pristop. V večernih urah sledi več romantike.

KOZOROG - Tokrat vam ostane le to, da nekoliko spremenite taktiko ali pričakovanja, saj ste se na področju odnosov znašli v čudnem labirintu, ki vas vleče navzdol in vam ne dovoli sanjati.

VODNAR - Tokrat zagotovo niste med najmočnejšimi. Nekaj se še ne odvija tako, kot si želite, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in čustva so obojestranska.

RIBI - V današnjem dnevu boste zmedeni, nerazpoloženi, predvsem pa utrujeni, zato prihranite težja opravila ali resne pogovore za kakšen drug dan, ko boste bolj optimistično usmerjeni.