OVEN - Čeprav se boste želeli po pomembnem sestanku ali srečanju nekoliko sprostiti, to žal ne bo šlo. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli pripeljati do rešitve.

BIK - Ne čutite več strahu pred novostmi, kar vam lahko pomaga pri osebnem napredku. Za nekaj se boste hitro odločili, potem pa še hitreje prešli k dejanjem in se končno tudi dogovorili.

DVOJČKA - Pravočasno si poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez vprašanj. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave.

RAK - Presenetil vas bo nekdo, ki očitno hoče zgladiti stare nesporazume, vendar vi žal še niste pripravljeni. Tisto, kar vas ne prepriča, je predvsem njegov način komunikacije.

LEV - Nekaj se še vedno ne odvija tako, kot si želite, čeprav vam je nekdo naklonjen in čustva so obojestranska. Tokrat vas ovirajo tudi okoliščine, povezane s poslovnim področjem.

DEVICA - Življenje bo v današnjem dnevu zahtevalo od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, da se ne bodo še bolj zavrtele v negativno smer.

TEHTNICA - V domačem okolju boste nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi sorodnik, ki vas prepričuje na nek način prav. Pozanimajte se, kaj se je zgodilo, preden se boste napadalno odzvali.

ŠKORPIJON - Dobra organizacija bo vsekakor že pol uspeha, zato si zanjo vzemite čas. Pustili boste dober vtis, v ljubezni pa boste nepotrpežljivi, čeprav čisto po nepotrebnem.

STRELEC - Ugotovili ste, kam bi se morali odpraviti, toda nimate dovolj moči, da bi storili nekaj bolj konkretnega, še posebej če vas še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas.

KOZOROG - Vaša samozavest se počasi zvišuje, sicer pa ne pričakujte čudežne rešitve s strani prijateljev, poiskati jo boste morali sami. Potrebovali boste več časa, tudi v večernih urah.

VODNAR - Veliko pozornosti bo usmerjeno v poglobitev. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki obljubljajo tudi napredek. Vaš občutek za poštenost bo okrepljen.

RIBI - Težko se boste odločili, posebno zato, ker ste se preveč sprostili in nečesa nočete videti v pravi luči. Pomoč si poiščite na pravi strani, nikar tam, kjer vas nekdo ne sprejema.