Napoved

Horoskop za soboto, 24. novembra

W.Y.
24. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Planetarna kombinacija lahko nosi nekaj prevar in razočaranj. Tako da bodite bolj previdni. Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke.

BIK - Mirni boste, in na praktičen način boste sposobni izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo. Vaša pozornost bo tokrat usmerjena na materialno področje.

DVOJČKA - Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za ljubezen.

RAK - Globoka čustvena energija vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, največje bogastvo bodo iskreni in sočutni odnosi.

LEV - Poudarek bo tokrat na odnosu z domačimi. Veliko ene zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi.

DEVICA - Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo družba, ki vam bo podarila razposajeno energijo.

TEHTNICA - Loteva se vas precej obremenjujoč občutek, morda celo ljubosumje, ki ga bo potrebno nadzorovati. Glede vsega, poiščite zlato sredino in pazite, da se ne bi preveč osamili.

ŠKORPIJON - Dan bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se vrti nekako vse naenkrat.

STRELEC - Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost tej osebi.

KOZOROG - Aktivnosti na prostem vam bodo pomagale do notranje moči in trdnosti. Dan vam prinaša kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil.

VODNAR - Precej zmedeni in raztreseni boste. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj nedorečenosti. Popoldanski trenutki so izredno spodbudni za ustvarjanje in razmišljanje.

RIBI - Življenje vas kliče k zabavi in veselju, želi od vas, da se igrivo veselite ter da romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo nosil s sabo tudi kanček optimizma.