Napoved

Horoskop za četrtek, 22. novembra

W.Y.
22. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Prepletata se ljubezen in prijateljstvo in nikakor ne veste, na katero stran se boste nagnili, posebno če je vse skupaj povezano tudi z delovnimi odnosi. Vsekakor dobro premislite, kaj je tisto, kar v resnici potrebujete.

BIK - Nekdo vas ni pozabil, preprosto nima časa in se vam za zdaj ne more posvetiti, kar boste začeli počasi razumeti. Glede kariere pa boste končno spregovorili o financah.

DVOJČKA - Delo vam bo jemalo energijo, saj se vam zdi, da nekako streljate v prazno in ne najdete prave tarče. Previdno z denarjem in glede pravnih poslov, ki vas čakajo.

RAK - Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj se bo zgodilo, posebno v odnosih z družinskimi člani. Našli boste skupni cilj, ki vas bo malce razvedril.

LEV - Določene opravke bi najraje preskočili ali preprosto zaprli oči, toda tako žal ne gre. K sreči pa bo vse potekalo dokaj hitro, z izjemo nekoliko napornejšega pogovora.

DEVICA - Razmišljate o srečanju, ki bo potekalo drugače od predvidenega. Zgodba bo imela več različnih odtenkov, zato bodite pripravljeni na še nekaj mogočih izhodov.

TEHTNICA - Niste znani po tem, da bi se glasno prerekali, tokrat ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Posebno, če je v igri nekdo, s katerim se ne moreta uskladiti in se pogovoriti.

ŠKORPIJON - Posvetite se opravkom, ki ste jih morda odlašali. Tokrat imate možnost, da vse opravite rekordno hitro ter brez pomanjkljivosti. V ljubezni ni več razlogov za ugibanje.

STRELEC - Preveč energije porabljate za nekaj, kar nikakor ni povezano z učinkovitostjo. Vodi vas radovednost glede poslovnih obveznosti, ki bi se jim radi posvetili brez zadržkov.

KOZOROG - Ne dovolite si, da bi postali finančno ali drugače odvisni od drugih. Vaša svoboda bo za vas nekaj najdragocenejšega. Zato takoj odgovorite na vprašanja.

VODNAR - Slišali boste nekaj nasprotujočih si novic in morda ne veste, kako naprej, sicer pa bi vse lahko rešili le z nekaj več odločnosti in samospoštovanja, ki vam ga primanjkuje.

RIBI - Ni vam treba odgovoriti prav na vsako vprašanje, toda od trenutka, ko se boste odločili za pogovor, celotno zadevo izpeljite s pozitivnim pridihom in premišljeno diplomacijo.