OVEN - Situacijo, ki je nastala morate umiriti, predvsem pa morate spoznati svoje meje in jih bolj jasno začrtati. Medtem ko rešujete tuje probleme, so vaši postavljeni na stranski tir.

BIK - Nekoliko bolj kot običajno boste v današnjem dnevu raztreseni, zato bodite še bolj previdni pri delu z ostrimi predmeti ali tam, kjer se vam lahko zgodi kaj neprijetnega.

DVOJČKA - Zakaj ne bi enkrat za spremembo začeli drugače, se morda celo opravičili ali priznali svojo krivdo. Dan vam prinaša v tem primeru pravo osebno osvoboditev in nadgradnjo.

RAK - Pri srčnih zadevah bo nekaj presenečenj, končno boste dobili nekaj pomembnih odzivov. Posebno dobro se bo izteklo tudi pri raznih poslih in ob posredovanju neke storitve.

LEV - Ker boste imeli obilico dela, bo zasebno življenje precej trpelo. Poznalo se vam bo, da nimate energije, da bi ste ukvarjali še z domačimi, saj je že delo tako naporno, da se lahko ukvarjate samo z njim.

DEVICA - Dan bo poln preobratov in čustvenega neravnovesja, zato je vsekakor bolje, da zavarujete svoje interese. Imejte v mislih še kakšen rezervni načrt, če bi vam pri prvem spodletelo.

TEHTNICA - Pred vami je naporen dan. Postavljeni boste pred dejstvo in nekaj boste morali ukreniti, saj stvari enostavno ne morejo več tako naprej, kot so bile do sedaj. To vam ne bo najbolj všeč.

ŠKORPIJON - Problemi bodo v današnjem dnevu zaradi zaupanja vase hipu pozabljeni in zato vam predlagamo, da se hitro lotite neke novosti. Poskrbite, da bo pri delu potekalo vse tako kot mora.

STRELEC - Svoj ugled na delu boste še izboljšali, zato bodite v današnjem dnevu vzdrži in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vas bodo razvedrila.

KOZOROG - Danes se boste spet bolj posvetili sebi in zato boste tudi večkrat meditirali. Mogoče boste velikokrat preveč nestrpni, zato tudi ne boste dosegli tistega, kar si želite.

VODNAR - Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste sproščeni in umirjeni. Razmislite tudi, kako bi izboljšali vaše splošno počutje in bili nekoliko bolj aktivni na področju športa.

RIBI - Pri delu se namesto tega, da posegate po novostih, raje odločite za nekaj bolj stalnega in umirjenega, kar vam bo prej prineslo uspeh, kot pa, da poskušate nove ideje.