OVEN
Mars bo poskrbel za več spontanosti, zabave in razigranih doživetij. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril.

BIK
Naglašeni bodo vaši intelektualni potenciali, odlična informiranost in mentalna iznajdljivost, zato boste na ljubezen malce pozabili. Samozavest bo ubila tremo pred določenimi pomembnejšimi pogovori.

DVOJČKA
Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Počasi se skušajte odpreti.

RAK
Svoje ljubezenske težave boste danes poskušali rešiti tako, da boste za nekaj časa omejili druženje s partnerjem, vse z namenom, da bi spoznali, ali ga boste sploh pogrešali.

LEV
Koprneli boste po ljubezni, želeli si boste dajati in prejemati energijo in čustva. Občasno boste imeli občutek, da svoji usodi ne morete ubežati. Večer bo nostalgičen.

DEVICA
Določen dogodek nameravate partnerju opisati drugače, kot se je zgodil, vendar bodite previdni. Premislite, če ne bi bilo bolje zadevo zamolčati in se sprijazniti, da bo breme samo vaše.

TEHTNICA
Pred vami so trenutki, polni ljubezni, priložnosti in komplimentov. Torej je čas več kot primeren, da na čustvenem področju naredite tisti korak, na katerega se pripravljate že dlje časa.

ŠKORPIJON
Naj vas ne zmedejo preveč prijazne besede osebe nasprotnega spola, ki vas bo želela prepričati. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti.

STRELEC
Preveč razmišljate o stvareh na področju čustev, ki so v resnici precej enostavne. V zadnjem hipu boste danes spremenili načrte, kar se vam ne dogaja pogosto.

KOZOROG
Planeti bodo v današnjem dnevu zasijali v žaru ljubezni in vas velikodušno zasipavali z njim, zaljubljenost bo vaše drugo ime. Vezani boste okrepili medsebojne vezi.

VODNAR
Prava spodbuda vas bo dodatno motivirala, svoje življenje boste spet vzljubili. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Toda vseeno boste morali biti nekoliko bolj previdni.

RIBI
Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem, kar čutite do nekoga, ki vam je simpatičen. Na trenutke vas bo zajel nemir, najlažje pa ga boste umirili v naravi. Pojdite ven, jo doživite in se z njo povežite.