Napoved

Horoskop za nedeljo, 16. septembra

W.Y.
16. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dobili boste ponovno vero v ljubezen, po srečanju, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za nekaj zanimivih opravkov.

BIK - Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil partner, ne boste mogli pobegniti. Namesto da krožite med prijatelji in tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate pogovoriti.

DVOJČKA - Če partner ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da si želite bližine, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala, bo morda čas za bližino.

RAK - Jutro bo nenavadno, saj vam bo nekdo razširil vaše obzorje. Kmalu boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo samozavestne.

LEV - Nekdo je računal na vas in vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. V današnjem dnevu boste pogrešali komunikacijo, ki bo te dni resnično na nezavidljivi ravni.

DEVICA - V današnjem dnevu boste zelo širokosrčni, naučili pa ste se že kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči.

TEHTNICA - Ljudje, ki jih boste v današnjem dnevu srečevali, boste imeli iskreno radi. Ne glede na to, ali bodo neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost fantastično.

ŠKORPIJON - Začnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Danes boste do ljubljene osebe zelo pozorni in nežni.

STRELEC - Nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo poln presenečenj, ki vas bodo prebudila.

KOZOROG - Morda niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih z družino in se to tudi pozna pri vašem delu, vendar pa je bilo treba narediti za vašo pot veliko korakov.

VODNAR - Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost vroče avanture. Vezane bo mikal samski stan, ki se vam bo zdel poln brezskrbnega veselja in zabave.

RIBI - Res imamo ljudje različne prioritete, vendar je dobro opazovati in zaznati znamenja, ki se nam kažejo na poti. Imeli boste dobro psihično moč, uporabite jo!.