Nebeškoskop

Kako do večje blaginje? Odgovori so v kartah

S.N.Č.
1. 8. 2018, 19.00
Deli članek:

Pa se je obrnil nov mesec. Poletni avgust. Mesec obilja in sonca. Mesec, ko narava žari …

Dreamstime

Da bomo blagoslove, ki nam jih ponuja Vesolje, lahko tudi uporabili, nam pomaga Nal Husić, ki je za vodila posameznim nebesnim znamenjem poprosil karte svetih živalih in ciganske lepotice.

»Živali morda res nimajo človeških besed za izražanje, pa vendar povedo velikokrat toliko več kot človek. Njihova učenja so subtilna, pa vendar veličastna za tiste, ki so pripravljeni poslušati. Mistične lepotice - ciganske karte -, pa obilje tako ali tako ljubijo. Skupaj tako tvorijo ljubeče-mistični dotik, ki odgovarja na temo, ki bo aktualna ob portalu 8.8: kako pritegniti več denarja,« razloži Nal.
Pa pokukajmo ...

Kozorog – karta krokar

Arhiv svet 24
krokar

Rojenim v znamenju kozoroga nosi sporočilo krokar. Za dosego večjega obilja je treba aktivirati speče potenciale. Lahko dosežete veliko več kot dosegate trenutno, če se boste osredotočili na svoje želje in si postavili višje cilje. Za vas je zelo pomembno, da stopite iz varnega okolja in se podate na nove poti. Odprite se novitetam in začnite ustvarjati, s tem pa boste več delovali. Ravno podkrepitev delovanja vam bo prinesla občutek izpolnjenosti in miru. Kar boste ustvarili, boste tudi želi v jesenskem času.

Vodnar – karta denar

Arhiv svet 24
Vodnar – karta denar

Vodnarji in vodnarke … vam sta za dosego obilja najpomembnejša občutka gotovosti in veselja. Zelo ste pridni in marljivi in Vesolje vas bo za vaš trud bogato nagradilo. Poskrbite samo, da vas delo, ki ga opravljate, veseli in s tem bo vaša produktivnost še večja. Posledično vas ob nagradah navdal tudi občutek preskrbljenosti. Vaši cilji bodo realizirani in pričakujete lahko povečanje financ, seveda skozi delo. Pri tem tempu pa si obvezno privoščite tudi malo počitka in oddiha.

Ribi – karta pes

Arhiv svet 24
Ribi – karta pes

Za vas ima sporočilo karta psa. Za doseganje obilja je trenutno čas idealen, pomembno pa je, da se ozrete okoli sebe in si priznate, kdo so tisti ljudje v vašem življenju, s katerimi delite enake vizije, in kdo so tisti, ki vam jih meglijo. Za vas je ključno, da si izberete tiste ljudi, ki imajo enake vrednote kot vi. Zelo pomembno bo ravno v tem času, da se osredotočite nase in imate močno vero v svoj »jaz«. Izberite si »družino«, ki vas bo ljubila in spodbujala pri doseganju uspeha, in to naj bodo ljudje, ki cenijo zvestobo ter predanost.

Oven – karta božje oko

Arhiv svet 24
Oven – karta božje oko

Za pripadnike tega znamenja bo ključnega pomena to, da si postavite jasne cilje. Imate zelo močno in iskreno željo po ustvarjanju obilja, vendar se znate tudi preveč hitro izgubiti v vnemi, ko želite delati več stvari hkrati. Osredotočite se na en projekt, ga izpeljite do konca in se šele nato lotite naslednjega. Naj vam ne bo odveč prositi za pomoč v obliki nasveta. Močne vizije pa boste dobili tudi skozi meditacijo. Karta vas kliče, da čim bolj okrepite stik s svojo dušo in duhovnim svetom.

Bik – karta bik

Arhiv Svet 24
Bik – karta bik

Biki in bikice, čestitke. Pred vami je odlično obdobje. Bik je simbol obilja, a da ga boste deležni, boste morali poiskati to obilje najprej znotraj sebe, nato pa ga boste prejeli tudi v zunanjem svetu. Imate izjemno moč manifestacije, če bo seveda vaše srce delovalo v skladu z narekom vaše duše. Zavedajte se svoje moči in ključna beseda za dosego obilja je – vztrajnost. Krepite svojo moč z vsakim korakom, z vsakim izzivom in v dolgoročnem smislu bo ravno vaša vztrajnost bogato poplačana.

Dvojček – karta duhovnik

Arhiv svet 24
Dvojček – karta duhovnik

Za doseganje večjega obilja je za vse, rojene v tem znamenju, zelo pomembno, da si zagotovite mir. Karta vas kliče, da nahranite svoje srce in prisluhnete klicu vaših čustev. Nemir, ki ga čutite zadnje čase, je ta klic po razrešitvah in pozornosti. Do sebe bodite sočutnejši, hkrati pa tudi predani svojim željam. Nežnost vnesite v svoj vsakdan, za tehtnico ravnovesja pa uporabite vse svoje vizije. Poiščite oazo miru in roko duhovnih šepetov, da boste ustvarili tisto, po čemer hrepenite že lep čas.

Rak – karta zmaj zemlje

Arhiv svet 24
zmaj zemlje

Zmaj zemlje rakom in rakicam sporoča, da v tem obdobju krepite vero v lastne zmožnosti. Do zdaj ste črpali navdih od ljudi iz svoje okolice in s tem ni nič narobe. V tem trenutku pa je napočil čas, da te moči poiščete v sebi in odkrijete vse speče potenciale, ki tlijo v vas. Vdihnite jim moč z vero v dragocenosti, ki jih nosi vaše srce. Odprite se novim potem ustvarjanja. Zaupajte v lastne zmožnosti. Zasvetite v vsej svoji lepoti. Razmišljajte unikatno. Ne primerjajte se z nikomer. Razvijte svoje lastne principe in jih uveljavite. 

Lev – karta nekaj denarja

Arhiv svet 24
Lev – karta nekaj denarja

Levinje in levi – za vas karta nekaj denarja sporoča, da za doseganje večje preskrbljenosti vnesite več volje in več truda v svoje delovanje. Nič vam ne bo manjkalo, a lahko dosežete veliko več. Višji cilji bodo prinesli višji standard, ki ga boste dosegli skozi predanost delu in ustvarjanju. Opustite misel na skromnost in »kupčkanje« denarja, raje pomnožite vplive svoje motivacije za delo. Bodite lačni uspeha in obilne prihodnosti. Ne pozabite pa tudi na partnersko življenje in lastno čustvovanje. Obe sta namreč pomembni pri dvigu motivacije. 

Devica – karta košuta

Arhiv svet 24
Devica – karta košuta

Karta košute vam sporoča, da se izpostavite. Če se želite lotiti večjih projektov in dosegati uspehe, naredite, kar čutite, in povejte, kar mislite. Dovolj je bilo prilagajanja in ugajanja, zdaj se boste povzpeli do te točke, kjer vas bodo videli prav vsi. Pomembno za vas je tudi, da v svoje življenje vnesete več harmonije. Stik ljubezni in srčnega namena vam bo odprl vrata do uspeha na ključnih mestih, a le če si boste vse to sami dovolili. Čas je, da se izrazite. Zasijete. Pokažete, kdo ste, kaj želite in predvsem – kaj v resnici čutite. 

Tehtnica –karta ljubica

Arhiv svet 24
Tehtnica –karta ljubica

Rojenim v tem znamenju za doseganje obilja sporočilo prinaša karta ljubice in pravi, da ste pridni in zelo ustrežljivi, a samo do drugih. Če želite povečati dotok sredstev, se osredotočite tudi nase. Ne pozabite na svoje sanje in na tisto, kar vas osrečuje. V svoje delo vnesite več ljubezni, prav tako pa se odprite novih razmišljanjem. Če vas trenutno delo ne osrečuje, poiščite drugo – tako, ki vam bo prinašalo veselje. Ne pozabite tudi na svoje pridne roke, ki zelo rade ustvarjajo. Ste premišljevali morda o hobiju, ki lahko postane dober posel?

Škorpijon – karta labod

Arhiv svet 24
Škorpijon – karta labod

Za vas nosi sporočilo karta laboda. Sporoča vam, da je čas, da zase začnete sprejemati odločitve, ki niso vedno lahke narave. Vprašajte se, kaj želite zase, s kom se vidite v prihodnje in v čem bo vaš talent najbolj zasijal. Morda boste morali sprejeti tudi odločitve, ki ne bodo prijetne, vam pa bodo zagotovo prinesle moč, da zapustite vse staro in poletite k lepemu. Življenje vas bo nagradilo z blagoslovi uspeha, če boste tako kot labod – pripravljeni na preobrazbo. Požiganje starih negativnih energij sprosti tudi energijo denarja, ki si ga želite. In vi veste, kaj ti mostovi so. 

Strelec – karta uradnik

Arhiv svet 24
Strelec – karta uradnik

Strelci in strelke … za doseganje obilja vam karta uradnika sporoča, da je pred vami obdobje, v katerem boste ali menjali službo ali pa je čas, da začnete razmišljati o lastnem podjetju. V vsakem primeru vam karta svetuje, da ne delujte po ustaljenih poteh. Le v lastnih projektih in poslih lahko zaslužite toliko denarja, kot si ga želite. Sprejmite tudi kakšno drugačno pot kot do zdaj, se podajte nanjoin se odprite komunikaciji. To bo za vas odlična popotnica, da si postavite življenje natanko na tisto točko, kjer želite biti.