Napoved

Horoskop za sredo, 13. junija

W.Y.
13. 6. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Še danes se posvetite vsem pomembnim poslom z najmanjšimi mogočimi stroški. Tako v družini kot med sodelavci boste imeli občutek, da imate glavno besedo.

BIK - Ne poznate vseh okoliščin, zato se nikar ne izpostavljajte. Včasih je najboljše, da prisluhnete starejši osebi, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih.

DVOJČKA - Verjemite vase in uspelo vam bo vse, kar si boste začrtali. Nekomu ste zelo všeč, nikar se ne izmikajte kontaktom, ki bodo na sporedu med vama.

RAK - Partnerstvo bo na trenutke postavljeno na preizkušnje. Nasprotni spol bo zamišljen in hladen, vi pa željni odprtega, globokega pogovora. Počakajte še kakšen dan!

LEV - Kar se tiče poslovnih zadev, lahko naletite na manjše presenečenje. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo poskušal na nek način ogoljufati, zato bodite malo bolj pozorni.

DEVICA - Nekdo vam je bolj zvest, kot ste upali, zato računajte na dolgo in zanimivo prijateljstvo, morda druženje, ki lahko preraste v kaj več. Večerne ure bodo nekoliko napete.

TEHTNICA - Pripravite se na strožjo disciplino, posebno če ste se nedavno udeležili določenih spornih pogovorov v delovnem krogu. Postavite se zase in vztrajajte.

ŠKORPIJON - V službi bo nekoliko napeto, saj vas bo ves čas vleklo drugam. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu znosni, kar vas bo pomirilo.

STRELEC - Preveč razmišljate o nečem, kar boste opravili hitro, brez prevelikega razburjenja. Tudi ljubezenske zvezde bodo radodarne, posebno če že dolgo čakate na neko srečanje.

KOZOROG - Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto, kar bi lahko nekoliko ogrozilo vaše odnose s prijatelji, do katerih že nekaj časa čutit manjšo napetost.

VODNAR - Veliko stvari se bo danes dogajalo. Tudi dela boste imeli na pretek. Zvečer vas pa čaka prijetno presenečenje, ki bo prijetna nagrada za vaš trud.

RIBI - Veliko skrbi, ki jih imate boste danes dali na stran in to brez kakšnega večjega naprezanja. Soočite se z zaostalimi zadevami in naredite vse, kar vam bodo naložili.