Napoved

Horoskop za nedeljo, 13. maja

W.Y.
13. 5. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Prevečkrat ste si grenili življenje okoli stvari, ki so se potem v resnici hitro rešile, zato boste danes v odnosih flegmatično naravnani, kar je za vas najlažja pot do zadovoljstva.

BIK - Danes bodo vaše misli pri uresničevanju ciljev, o katerih razmišljate že dlje časa. Vso svojo energijo boste vložili v ljubezenski odnos in obeta sem vam globok in učinkovit pogovor.

DVOJČKA - Vaša čustva bodo danes precej bolj močna kot običajno, kar vam lahko povzroči tudi manjše zaplete. Nikar se ne vdajte ljubosumju, ker vas to ne bo nikamor pripeljalo.

RAK - Potreba po druženju je za nekoga nuja, za vas pa bo danes samo obveznost, ki jo boste poskušali tekom dne celo preložiti. Želeli si boste nežnosti in romantičnih korakov.

LEV - Ne zanašajte se na obljube nekoga, ki vas je pred kratkim že pustil na cedilu. Tak izziv vas še dodatno spodbuja, da poskrbite le zase. Ne tolažite se na napačen način.

DEVICA - Privoščite si več druženja, zabave in športa, saj potrebujete nekaj zdrave akcije. Očarljivi boste in osebe nasprotnega spola se vam bodo tokrat s težavo uprle.

TEHTNICA - Danes lahko nastopijo srčne težave. Če ste se zagledali v osebo, ki je nedostopna, tega nikar ne razlagajte svojemu partnerju. Če resno razmišljate o razhodu, nikar ne zavlačujte.

ŠKORPIJON - Prebujajo se vaša čustva, zato boste začutili željo po akciji na tem področju. Danes boste dobili priložnost, da naredite zase nekaj drugačnega, bolj vznemirljivega.

STRELEC - Danes ste presenetljivo zadržani, kljub temu, da bo nekdo od vas želel konkretne odgovore. V večernih urah boste zgovornejši in pripravljeni na nova prijetna doživetja.

KOZOROG - Imate dovolj možnosti da napredujete v odnosu z nekom, ki vam že dolgo hodi po glavi, vendar to ni najbolj modra ideja, saj ste bili ob tej osebi že večkrat razočarani.

VODNAR - Prijateljevo sporočilo vas bo razvedrilo, čeprav ste že imeli občutek, kako se bo zgodba razvila. Nikar ne sklepajte prehitro, raje se najprej pozanimajte okoli tistega, kar je za vas pomembno.

RIBI - Na področju čustev pričakujete spremembe in lahko se zgodi, da bo med njimi tudi kakšna bolj negativne narave. Dogodki bodo malce nenavadni, vi pa nekoliko nesigurni v svoje odločitve.