Spolnost

Pravi fetiš za vaše nebesno znamenje

sn
7. 5. 2017, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Veselje v dvoje mora biti tudi vsaj malo žgečkljivo, če želimo, da je pravo, zanimivo, da si ga želimo in da traja. Vas kdaj prime, da bi si spolno življenje začinili?

Dreamstime
Na ene čudežno deluje bič, na druge nežno nojevo pero.

Ko se želja za popestritev dogajanja med rjuhami porodi, morda ne veste, kako v to smer zakorakati, da bo lepo, kot bi si želeli.

Odgovor, kateri fetiš najbolj ugaja kakšnemu horoskopskemu znamenju, seveda poznajo zvezde.

Oven

Diši vam avtoriteta, zato je najboljša predigra začinjena z malo grobosti, ki se prelije tudi v osrednji akt. Le o mejah so poprej dogovorite.

Bik

Za bike najbolj deluje »fizično« – vid, vonj, zvok, dotik in okus jih spodbudijo bolj kot pa katerakoli podoba iz sanj. Osredotočenje na partnerjevo telo je zato tisto pravo.

Dvojčka

Za popolno sprostitev je potrebno veliko domišljije. Idealno je igranje vlog, uvertura v predigro – nekaj, kaj vključuje element poslušnosti.

Rak

Užitki, ki vključujejo usta, so del spolnosti, in ne fetiš. Vendar pa bi seks, ki bi temeljil izključno na tej prvini, krepko podžgal strasti. Kjerkoli že. Trikov je malo morje, le preizkusiti jih je treba.

Lev 

Njim najbolj ustreza podrejena vloga, a se lahko prepustijo le partnerju, ki dobro ve, o čem fantazirajo.

Devica

Ročne spretnosti so tiste, ki najbolje zaigrajo na strune devic. Če je nekdo spreten z rokami, bi to veljalo izkoristiti tudi v spalnici. Le da namesto z orodjem – z igračkami. Več ko jih je, bolje.

Tehtnica

Tehtnice iščejo partnerje z umetniškimi geni in primerno občutljivostjo. Poglobljena intimnost je torej tista, ki jih popelje v svet globljih občutkov. Pero, žamet ali svila v stiku s kožo odprejo marsikatera vrata.

Škorpijon

Če so intenzivni povsod drugod, so takšni tudi v postelji. Teknejo jim partnerji, ki se posvečajo svojemu početju. Igra vroče-hladno jim omogoča, da raziščejo vse skrajnosti. Kocke ledu in vosek, a le previdno.

Strelec

Avanture, telesna aktivnost in zvrhana mera izkušenj – za strelce je svet poln privlačnih krajev za vroče trenutke.

Kozorog

Povzpetniški, kot so, jim prijajo igrice dominacije in podrejanja. Radi narekujejo pravila igre, seveda pa morajo biti v zadovoljstvo vsem vpletenim.

Vodnar

Ni jih strah iti, kamor si drugi ne upajo, tabujev ne poznajo. Gumijasti predmeti in oprema so zato prava izbira. Nošenje takšne oprave daje vtis golote, četudi ste oblečeni od glave do pet.

Ribi

Njihova domišljija je brez primere. Zlahka se preobrazijo v nekoga drugega – najprimernejše so vloge, ki jim dvigujejo temperaturo.