Tedenski horoskop

Komu bo najbolj naklonjen prihajajoči teden?

W.Y.
2. 4. 2017, 18.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Venera preide v znamenje Rib, kar vam v tednu pred vami prinaša več zasanjanosti, nekaj labilnosti in nerealni pogled na vaše čustveno življenje. Morali se boste soočiti s svojimi čustvi in počasi sprejeti situacije takšne kot so v resnici, pri čemer vam bo v pomoč Sonce v znamenju Ovna, ki poudarja vaš ego in samozavest. Teden bo najbolj naklonjen Levom, Strelcem in Ribam, najmanj pa Rakom, Devicam in Vodnarjem.

Profimedia
Venera preide v znamenje Rib.

OVEN
Vaše nihanje se bo v tem tednu nadaljevalo. Z lahkoto boste prepričali ljudi okrog sebe, s težavo pa se boste odločili in speljali zadeve do konca. Ovire se bodo pojavljale tudi s strani družine, ki vas tokrat ne bo podpirala na pravi način, kar lahko v vaši podzavesti povzroči večje borbe. Vendar se zamer izogibajte, saj vam ne prinašajo nič dobrega.

BIK
Teden bo namenjen vašim bližnjim, ki se bodo znašli v težavah in iskali vašo podporo in pomoč. Zelo veliko boste razmišljali tudi o prijateljskih odnosih, ki so se v zadnjem času nekoliko skrhali, še posebej zaradi pomanjkanja časa in hitrega življenjskega tempa. V vaše življenje konec tedna prihajajo novi ljudje, ki vas bodo razvedrili.

DVOJČKA
Kot bi nekdo premaknil stikalo, tako hitro bo iz vas puhtela romantika. Res je, da boste zaposleni bolj, kot ste pričakovali, in zato manj sproščeni, a spolnost imate vendar radi. Večkrat se spomnite na to, pa bo napetost med vama z ljubljeno osebo popustila. Samski boste postali bolj premišljeni, komu podariti svoje srce in komu resnično zaupati.

RAK
Čeprav vas bo v prvi polovici tedna povsod polno, vas to ne bo tako osrečevalo kot po navadi. Počutili se boste razpršene in veliko preveč na očem drugim, da bi lahko posvečeno uživali v svojih čustvih. Ne obremenjujte se z drugimi, ker tako ne boste slišali svojega srca. Veste, kaj in koga imate radi, ne glede na pričakovanja okolice.

LEV
Vstopate v prijeten teden. Panika, ki jo čutite že nekaj časa, se bo počasi začela umikati vstran. Končno boste začeli žeti sadove svojega dela, poleg tega pa vam bo nekdo v drugi polovici tedna vlil motivacijo, da se soočite sami s sabo. Partner vam bo v teh dneh naklonjen, samskim pa se konec tedna obeta veliko sproščene zabave.

DEVICA
Delo in obveznosti vas bodo v prvi polovici tedna popolnoma okupirale. Z glavo boste povsod, samo pri ljubezenskih zadevah ne. Ne dovolite si, da pride tako daleč, da začnete ljubezen jemati kot dolžnost, saj bi vam lahko vaša ljubljena oseba zamerila. Samski se ne boste branili priložnostnega flirta, ki se bo pojavil v soboto in vas razveselil.

TEHTNICA
Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice, ki bodo povezane s stresnim obdobjem, v katerem se nahajate. Vse skupaj boste lahko preprečili s športnimi dejavnostmi, še posebej v družbi prijateljev, ki vas bodo vzpodbujali. Druga polovica tedna bo namenjena ljubezenskim zadevam in razčiščevanju preteklosti.

ŠKORPIJON
Pazite, da ne boste ponovno izdali skrivnosti, ki vam jih je zaupal prijatelj. Če boste tako nadaljevali, vam ljudje ne bodo več zaupali. Posvetite se raje sami sebi in temu, da dosežete določen napredek, ki ga od vas pričakujejo že nekaj časa. Ljudje okoli vas bodo postali v drugi polovici tedna zelo nestrpni in arogantni. Ne podlezite jim.

STRELEC
V prvi polovici tedna boste postorili zadeve, s katerimi že nekaj časa zaostajate in vas bremenijo. Veliko boljše se boste počutili, ko bodo glavne zadeve, ki so vas bremenile na poslovno finančnem področju za vami. Računate lahko tudi na povečano stanje na svojem bančnem računu, kar vam bo ponudilo priložnost. Vikend bo namenjen romantiki.

KOZOROG
Čaka vas veliko obveznosti, ki vam ne bodo preveč pri srcu. Najraje bi jih preložili na nekoga drugega, vendar tokrat to žal ne bo mogoče. S tem si boste pridobili veliko izkušenj. Sedaj je čas, da naredite nekaj tudi zase, ne pa da se ves čas ukvarjate samo z drugimi, ki tega žal ne znajo ceniti na pravi način. Privoščite si nekaj počitka.

VODNAR
V prvih dneh tedna se vas bo zaradi lune v Raku nekoliko polastila lenoba, ki vam bo vzela vso energijo in vas popeljala v nekoliko pesimistično stanje. Čim več se družite, pogovarjajte in spustite blizu nekoga, ki se mu umikate že nekaj časa. Morda potrebujete več nežnosti in več pozornosti ljudi, ki vas obkrožajo. Poslovne zadeve bodo tekle gladko, še posebej tistim, ki ste v zasebnih vodah.

RIBI
Mars vam bo še naprej stal ob strani in vas napajal s svežo energijo, zato se bo tudi rutina zdela znosnejša. Nagnjeni boste k sitnosti in se vznemirjali zaradi malenkosti, ki jih sicer ne vidite. Poskrbite raje za to, da bo ogenj v vaši spalnici spet zaprasketal in si pustite dihati. Prva polovica tedna vam ne bo najbolj všeč, saj boste ves čas v stresu.