Astro

Horoskop za ponedeljek, 13. februarja

W.Y.
13. 2. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Pred vami je dan poln novih in zanimivih stvari, ki vas bodo razveselile. Prihajajo novosti, ki bodo od vas zahtevale inovativnost in miselno zbranost.

BIK - Pri delu vas bodo priganjali, kar vas zlahka spravlja iz tira. Znova obstaja nevarnost, da bi se odzvali precej nestrpno, namesto da bi se oborožili s pravimi argumenti.

DVOJČKA - V današnjem dnevu boste veliko razmišljali o delu in stvareh, ki so se v zadnjem obdobju kar nekoliko nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto.

RAK - Nikakor vam ne bo všeč to, da se morate boriti celo za nekaj, kar ste že dosegli. Novo dokazovanje vam jemlje precej energije. Tokrat morda ne morete imeti zadnje besede.

LEV - Pazite v odnosih s starejšimi, tako doma kot v službi. Vprašajte se, zakaj ste toliko zadirčni z nekom, ki vam noče odgovoriti. Vsi bodo hoteli slišati vaše mnenje in šele nato narediti korak.

DEVICA - Nekaj se bo zavleklo, vi pa ne veste, kako bi se rešili iz zagate. Pazite, ker gre za dokaj zahteven zalogaj. V ljubezni je naenkrat vse nepredvidljivo, vsekakor pa se potrudite, da ne bo nedorečenosti.

TEHTNICA - Zopet ste nekoliko bolj živčni, ne morete se povsem zbrati, oddaljujete se od cilja. Med prijatelji in v družini pazite, da vas ne bodo kritizirali.

ŠKORPIJON - Hitro boste potegnili prave vezi in pred vsemi drugimi boste tako izvedeli, kakšen je trenutni položaj glede dela in pravnih zadev.

STRELEC - Zopet ponedeljek. Malce utrujeni in nemirni se boste zbudili in nato začeli hiteti proti obveznostim. Ustavite se nekoliko in razmislite, če se splača.

KOZOROG - Pozabite na nesmiselne zamere, čas je, da začnete nekaj novega. Ne ozirajte se na morebitne opazke v delovnem krogu, ker veste, da ste lahko suvereni in samostojni.

VODNAR - Ob začetku tedna si želite le, da bi se čim prej uveljavili pri zadevi, ki vam je najbolj pri srcu. Nekaj bi radi opravili sami in brez veliko besed ter prigovarjanja.

RIBI - Čustva bodo danes zopet privrela na dan. Zadnje čase ste preveč občutljivi. Določeni ljudje se samo zabavajo, poskusite to razumeti in se prilagoditi.