Napoved

Horoskop za nedeljo, 12. februarja

W.Y.
12. 2. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Odločno greste naprej po svoji poti, pričakovati je izzive v vseh umetniških in kreativnih dejavnostih. Samozavestna drža bo tista, ki prinaša novosti na čustvenem področju.

BIK - Začetek današnjega dne vam bo pisan na kožo, imeli boste veliko energije, s katero boste prešerno razmetavali. Glavo vam bo kot običajno razganjalo od kopice novih idej.

DVOJČKA - Popoldanske ure kličejo po previdnosti in zaradi tega se sproščajte. Dan je ugoden za spoznavanje tistega, kar je novo in kar lahko nekoliko odstopa. Večerne ure bodo zelo romantične.

RAK - Prebudili ste se v nekoliko nenavadno jutro in danes boste iskali tisto, kar vas veseli. Občutila se bo neka močna energija in zastavljenim projektom boste kos. Seveda bo ugodno, da prisluhnete sebi in da delate vse korak za korakom.

LEV - Čustvom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna, tudi če to pomeni, da se bo vse spremenilo.

DEVICA - V ljubezni boste imeli veliko dela z izkazovanjem svojih čustev, ki vas bodo proti koncu dneva romantično zanesla. Vaše ljubezenske mreže se bodo zaradi gneče zabavno zapletale.

TEHTNICA - Dnevi, ki so vam pisani na kožo so pred vami. Sedaj lahko poveste vse kar vam je že nekaj časa ležalo na duši. Imeli boste priliko, da še bolj utrdite svojo partnersko vezo.

ŠKORPIJON - Po zelo analitičnem jutru se obeta prav takšen dan. Opazili boste malenkosti, v ospredju bo stopila kritika in potreba po analiziranju dogodkov.

STRELEC - Posebno naporna bo sredina dneva, ko vas bo od notranjih bojev kar trgalo na dvoje, potem pa se bodo stvari počasi začele umirjati. Ugotovili boste, da življenje le ni tako naporno.

KOZOROG - Danes bo do izraza prišla notranja modrost in pričakovati je dan, kjer se obetajo pridne roke. Kljub povečani meri obveznosti ne smete pozabiti, da si morate nekaj časa vzeti zase in za vse tiste dejavnosti, ki vas veselijo.

VODNAR - Danes se bo treba nekoliko varovati pretirane lenobnosti in kaotičnosti. Tam kjer je volja, tam je tudi pot. Popoldanske in večerne ure so primerne za druženje, za pogovore in za ples.

RIBI - Partnerjeve težave in njegova nezainteresiranost do spolnosti se bo izboljšala do konca dneva. Ostanite razumevajoči in se posvetite ostalim zadevam.