Astro

Horoskop za sredo, 4. januarja

sn
4. 1. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Vajeni ste, da vse poteka tako, kot si želite, toda morali bi se privaditi na nekaj novosti, tudi če ste o svojem povsem prepričani. Tokrat se lahko naučite nekaj novega.

BIK – Danes se boste zlahka prilagodili vsem situacijam, motili vas bodo le brezbrižni in leni ljudje, ob katerih boste postajali vse bolj nervozni. Kljub temu se malce brzdajte.

DVOJČKA – Nekaj več opravkov boste imeli, kar vas bo najprej razjezilo, nato pa vam bo povečalo voljo in motivacijo. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari, s katerimi odlašate.

RAK – Danes se boste počutili zadovoljno. Mogoč je manjši prepir s sodelavcem, ki se bo vrtel okrog nepomembne zadeve. Zadevi se uprite z nasmeškom na obrazu.

LEV – Spremembo razpoloženja čutite že nekaj časa, toda ni prav, da se ji vdate. Nekdo, ki vas dobro pozna in spremlja, vam bo prebral misli in se želel z vami pogovoriti.

DEVICA – Vznemirjajo vas tako tisti, ki so neresni in počasni, kot tudi dogodki, povezani z zamudami. Doma pokažite več posluha za tiste zadeve, ki bi morale biti že rešene.

TEHTNICA – Poskusite se usmeriti v splošno spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. Srečo lahko tokrat pričakujete na finančnem področju.

ŠKORPIJON – Sprejmite novosti, zlasti pri umetnosti in delu z ljudmi. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav na nekoliko nenavaden način. Kljub temu je prav, da se odzovete in jo sprejmete.

STRELEC – Danes boste polni dobrih zamisli in poguma, sicer pa bo treba počakati na srečanje z nekom, ki vam nosi natančne informacije. V ljubezni počasi ugotavljate, kaj si želite.

KOZOROG – Dela boste imeli dovolj, zato se ne obremenjujte, če vam stanje na vašem računu ne bo všeč. Pritiskom se lahko izognete, le pravočasno odgovorite na pomembno sporočilo.

VODNAR – Ne razmišljajte preveč o poslovnih zadevah, ki jih morate opraviti. Vse bo prišlo ob pravem času. Danes se sprostite s svojo ljubljeno osebo. Omislite si več romantike.

RIBI – Dočakali boste svojih pet minut, priznali vam bodo, da ste pri določeni zadevi imeli prav. Tokrat bo pomembna oseba, s katero ste poslovno povezani, počakala na vašo odločitev.