OVEN – Danes boste še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Zaradi tega boste izjemno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih.

BIK – Misli vam zaposluje nekaj, kar se dogaja doma, zato nimate ne časa ne energije za karkoli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.

DVOJČKA – Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi malenkosti in si tako sami kopljete jamo. Ta vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod.

RAK – Popoldne vas čaka nekaj ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost, in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave.

LEV – Pri študiju se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo z njo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in dokumente.

DEVICA – Kdor čaka, dočaka, čeprav ste zadnje čase tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in se pravzaprav sploh nič ne dogaja. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

TEHTNICA – Nič več vam ni jasno, vedno znova vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Kot recimo simpatija, ki se po daljšem času vrača v vaše življenje.

ŠKORPIJON – Imate opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega. Srce vas vleče k nekomu, ki je daleč.

STRELEC – Pozanimajte se glede novosti v zvezi s pravno zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, imate prav, toda pot bo še dolga in pozor, da ne bi založili česa pomembnega.

KOZOROG – Želeli si boste napredovanja in finančnega izboljšanja, zato boste sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Včasih boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, česar sicer ne bi.

VODNAR – Pri delu boste začeli nov projekt, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o vsakršnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne.

RIBI – Vse se dogaja na pravi način in tudi vam bo odleglo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skorajda že zaključeno, sicer pa ostanejo podrobnosti.