Astro

Horoskop za petek, 14. oktobra

w.y.
14. 10. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Stare zamere v poslovnem odnosu ne bodo kar tako pozabljene. Čeprav niste nič krivi, se bolje počutite, ko imate vse razčiščeno. Srce boste nosili na dlani.

BIK – Vezani biki boste hrepeneli po ljubezni, vendar tega ne boste znali dovolj jasno izraziti. Veliko boste sanjarili o strastnih dogodivščinah. Z nekoliko truda jih lahko tudi zares doživite.

DVOJČKA  Pri delu se odpira več možnosti za sodelovanje s tujino. To vam bo všeč, saj ste nekako naveličani enih in istih zadev ter obrazov. Tudi v prostem času si omislite izpopolnjevanje.

RAK – Poslovno se obeta izjemen dan. Možni so zanimivi dogovori, ki dolgoročno prinašajo izboljšanje. Pravi ljudje bodo prinašali zanimive priložnosti. Sodelovanje bo ključ do uspeha.

LEV – Treba bo paziti, da ne pride do napak in nesporazumov. Možne so tudi manipulacije in laži nadrejenih. Boste pa zelo uspešni, če delujete v trgovini ali izobraževanju.

DEVICA  Danes obstaja večja verjetnost ljubezenskih avantur in skritih ljubezenskih zgodb. Nagnjeni pa boste tudi k sanjarjenju in idealizaciji partnerja.

TEHTNICA  Poslovno boste precej obremenjeni. Največ napetosti bo pri poslovnih sodelovanjih. Današnji dan ni primeren za podpisovanje pomembnejših pogodb.

ŠKORPIJON – V drugi polovici današnjega dneva pazite, da se ne pojavijo finančne napake, kraje ali razsipnost. Obstaja namreč možnost nepotrebnih finančnih odhodkov.

STRELEC – Samozavestni in močni boste, oddajali boste posebno privlačnost. Pomembno je, da se družite, in priložnosti vam ne bo zmanjkalo, vse drugo pa je odvisno izključno od vas.

KOZOROG – Ne bodite pasivni, saj izgubljate čas. Ne pomaga, da le čakate in se prepuščate dogodkom. Premalo pa se posvečate svojemu zdravju, znakom utrujenosti, ki vam jih pošilja telo.

VODNAR – Na poslovnem področju se bodo pojavljale različne priložnosti. Samozavestno in odločno boste kos izzivom. Nadrejeni bodo znali ceniti vaše kvalitete.

RIBI – Vsaka stvar, ki vam bo danes prišla na misel, bo zanimiva in hkrati vznemirljiva. Prejeli boste prijeten in vznemirljiv klic osebe nasprotnega spola.