Astro

Horoskop za petek, 7. oktobra

w.y.
7. 10. 2016, 06.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Dokazali boste, da ste spretni tako pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti.

BIK – Na poslovnem področju bo danes napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

DVOJČKA – V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas vedno bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še počakate. Kmalu bo jasno, kaj vas je motilo. Previdno ob spremembah prehrane.

RAK – Morali se boste sprijazniti, da ste zdaj v obdobju, ko bo treba resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite!

LEV – Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega prišli počasi in po številnih ovinkih.

DEVICA – Nikar ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo.

TEHTNICA – Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete. Ukrepajte hitro. Bodite previdni tudi na svojem finančnem področju, saj boste kmalu nepričakovanopotrebovali določen znesek.

ŠKORPIJON – Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo znašli na preizkušnji. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno.

STRELEC – Zahtevali boste neke možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne oziroma jih ne boste uporabljali povsem upravičeno. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje.

KOZOROG – Varujte svoj mir. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.

VODNAR – V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.

RIBI – Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti vaša pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.