Astro

Horoskop za soboto, 3. septembra

w.y.
3. 9. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Marsikaj vam bo pisano na kožo, spremljajo vas pozitivne okoliščine. Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, lahko storite nekaj novih korakov v smeri poglobitve odnosa.

BIK – Pojdite globoko vase ter se vprašajte, ali imate res razlog, da ste nezadovoljni in pesimistični, ali so to morda samo vaše iluzije, ki se jih bo treba čim prej znebiti.

DVOJČKA – Povečala se vam bo sposobnost dobre, simpatične komunikacije, s katero boste z lahkoto osvojili skoraj vsako srce. Odprti in komunikativni boste še posebej v večernih urah.

RAK – Iščete nekaj, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi. Pri vseh zadevah boste optimistični.

LEV – Če se vam zdi, da se vam v življenju ne dogaja veliko in da je enolično, ste preveč črnogledi. Obdajata vas prijateljstvo in ljubezen, za to bi morali biti usodi iskreno hvaležni.

DEVICA – Izogibajte se stresnih situacij in pretiranega kajenja, saj s tem preprečite ostala obolenja, ki ste jim podvrženi. Raje pojdite v naravo in tako zbistrite svoje misli.

TEHTNICA – Samski boste imeli danes sicer neke načrte, ki pa se bodo spremenili v zadnjem hipu. Bodite odprti za novosti in priložnosti, nikoli ne veste, kaj lahko prinesejo.

ŠKORPIJON – Končno ste se zbrali in se lotili dela, ki se vam nabira že nekaj časa. Pred vami je obdobje, ko bodo od vas veliko pričakovali. Še posebej tisti, ki vam niso najbolj pri srcu.

STRELEC – Nič nimate od tega, da se vam spet ponavlja nekaj, kar bi zdaj lahko opravili drugače, morda bolje. V ljubezenskih odnosih vam ni prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kar ste sami pokazali.

KOZOROG – Finančno stanje bo za zdaj ostalo nespremenjeno, edino, kar vas bo danes spravljajo v slabo voljo, bo zdravje. Prav zaradi tega se ne naprezajte preveč.

VODNAR – Nehali boste živeti v iluziji. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo, boste končno začeli gledati v pravi, realni luči. Ni rečeno, da vam bo vse skupaj všeč, vendar počasi napredujete.

RIBI – Dogodki iz preteklosti bodo nenadoma prišli na dan in razburkali vaše današnje načrte. Premagati boste morali nekaj nepričakovanih ovir, zaradi česar bo treba za nekaj časa preložiti večino pomembnih načrtov.