Astro

Horoskop za četrtek, 21. julija

w.y.
21. 7. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zgovorni kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali prave, realne cilje.

BIK  Poslovno in finančno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in vložene energije. Največ boste naredili in dosegli s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi ljudje v vaši bližini.

DVOJČKA  Današnji dan bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, povezane s poslovnim področjem, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali.

RAK  Otresti se morate starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je najtežje. Tudi v domačem okolju bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje.

LEV  Danes boste poskušali obrniti pozornost svoje okolice v smer, ki vam najbolj ustreza. Spremenite svojo taktiko in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja.

DEVICA  Pri poslovnih zadevah boste delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam. Zaradi svojega vedenja boste prejeli kar nekaj kritik.

TEHTNICA  Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni v današnjem dnevu ne bodo takoj uslišana.

ŠKORPIJON – Vse skupaj se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku naloge, tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj odločne kot vi. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih konfliktov ne morete preprečiti.

STRELEC  Več časa posvetite rekreaciji in samim sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav.

KOZOROG  Sprejmite nujne okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. Tokrat boste delovali malenkostno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.

VODNAR  Ljubezensko področje vas kliče, da se izpostavite in izrazite svoje mnenje. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, saj imate več kot odlične priložnosti.

RIBI – Občudovani boste, kar vas navdihuje s ponosom in zadovoljstvom. Kljub vsemu, kar se dogaja, želite ostati mirni in zbrani ter premisliti o novih možnostih, ki vam prinašajo napredek.