Astro

Horoskop za ponedeljek, 18. julija

N.N.
18. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Nimate dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, čemu naj bi dali prednost. Poskusite z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč, podporo in nasvet.

BIK – Spremlja vas občutek, da vam mečejo polena pod noge, toda vsekakor pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti.

DVOJČKA – Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste dokaj hitro ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa.

RAK – Po zanimivem dnevu postajate vse bolj nepotrpežljivi in vsa nesoglasja bi radi čim prej pustili za seboj. Pazljivo s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.

LEV- Nečesa ne morete rešiti tako, kot ste vajeni. Vmes se je zgodilo še nekaj, kar bistveno vpliva na vašo situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti za napredek.

DEVICA – Previdnost bo potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem gojili slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih ali igrali žrtve. Močnejši ste, kot si mislite.

TEHTNICA – Tokrat vas nekako obremenjuje nekaj iz preteklosti, kar je sicer razumljiva posledica, ker zadev niste pravočasno rešili. Venera vam lahko pomaga najti sorodno dušo.

ŠKORPIJON – Dan bo zelo ugoden, posebno če študirate ali se pripravljate na večji nakup. Težave z zdravjem in počutjem bodo izrazite, saj boste v pravi družbi prišli na svoj račun.

STRELEC – Ne morete vnaprej postoriti prav vsega, čeprav se trudite, in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili. Prijatelj vas utegne še presenetiti.

KOZOROG – Vsaka zgodba ima svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Izborili si boste nekaj pomembnega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se vam odpirajo vrata.

VODNAR – Na vrsti so dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vsekakor je mogoče pričakovati tudi presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa.

RIBI – Vprašajte se, kaj je pravi razlog za vaše ljubezenske dileme, in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor in druženje.